fbpx

Τι θα συζητηθεί για Σάμο και Ικαρία στην οικονομική επιτροπή της ΠΒΑ στις 13/7

Αρκετά θέματα που αφορούν τη Σάμο και την Ικαρία θα συζητηθούν την Τετάρτη 13 Ιουλίου στην 30η συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη.

Η συνεδρίαση θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι.

Τα μέλη της οικονομικής επιτροπής της Π.Ε Σάμου θα προσέλθουν για τη συνεδρίαση στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Καταστήματος Σάμου, Δερβενακίων & Αλέξη Αλέξη, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί διαφόρων οικονομικών θεμάτων.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που αφορούν τα νησιά του Νομού Σάμου είναι αναλυτικά τα ακόλουθα:

Ανάδειξη τελικού αναδόχου για τον ανοιχτό διαγωνισμό – Ψηφιακές διαδρομές Σαμιακού Οίνου: «Το κρασί σαν μέσο προβολής και προώθησης του πολιτιστικού αποθέματος της Σάμου στα πλαίσια του έργου με ΚΩΔΙΚΟ ΟΠΣ 5036240 με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά επί τη βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας με συνολική τιμή 239.047,020€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικού- Οικονομικού ΠΕ Σάμου κ. Απόστολος Βαλαμώντης (22733 50484)

Διαβίβαση εισηγήσεων της διαγωνιστικής διαδικασίας του έργου με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών, για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό των ελαιοδένδρων, στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς, ετών 2022 – 2024, στους ελαιώνες των Περιφερειακών Ενοτήτων Σάμου και Ικαρίας, σε εφαρμογή του προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου».

Εισηγητής: Τμήμα Ποιοτικού και Φυτουγειονομικού Ελέγχου κ. Γ. Κατσικογιάννης

Έγκριση των πρακτικών 12/2022 και 16/2022 της γνωμοδοτικής επιτροπής του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016 της Π.Ε. ΣΑΜΟΥ, για τον διαγωνισμό παροχής υπηρεσιών 1/2022, διενέργειας δολωματικών ψεκασμών, ετών 2022 – 2024, στο πλαίσιο του προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου και εισήγηση για την ανάδειξη προσωρινού μειοδότη.

Εισηγητής: Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου κ. Γ. Κατσικογιάννης

Έγκριση εγγράφων σύμβασης και διενέργειας ανοιχτού διαγωνισμού του έργου: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΣΑΜΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟ 2: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ,ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ( ΡΑΜΠΩΝ) ΠΙΣΤAΣ SKATE) προϋπολογισμού 77.276,080€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Εισηγητής: Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΕ Σάμου κ. Γεώργιος Βασιλείου

Έγκριση Πρακτικού ΙΙ Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΣΑΜΟΥ (Γ’ ΦΑΣΗ)»Προϋπολογισμού 650.000,00 € (με Φ.Π.Α. 17%)

Εισηγητής: Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΕ Σάμου κ. Γεώργιος Βασιλείου

Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης για την πράξη με τίτλο «ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΦΟΥΡΝΩΝ»

Εισηγητής: Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΕ Σάμου κ. Γεώργιος Βασιλείου

Έγκριση Πρακτικού IΙ για την κατακύρωση-σύναψη σύμβασης του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΘΥΜΑΙΝΑΣ ΦΟΥΡΝΩΝ» προϋπολογισμού € 80.000,00 (με ΦΠΑ)

Εισηγητής: Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΕ Σάμου κ. Γεώργιος Βασιλείου

Έγκριση και εξειδίκευση δαπάνης για την συνδιοργάνωση της αθλητικής εκδήλωσης 7ο BOGRINHO PRAMNOS Basketball camp -ΠΡΑΜΝΟΣ της Π.Β. Αιγαίου, με τον Αθλητικό Σύλλογο ΠΡΑΜΝΟΣ Α.Ο.,που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, στο διάστημα 21-23/7 ,συνολικής δαπάνης 3.000,00 ευρώ με το Φ.Π.Α..

Εισηγητής: Έπαρχος Ικαρίας κ. Παναγιώτης Γενούζος

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!