Εικόνα αρχείου του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου

Ελληνική σημαία μεγάλου μεγέθους, 104 τετραγωνικών μέτρων, στην επιφάνεια της θάλασσας στον κόλπο της πόλεως Σάμου θα απλώσουν στις 12:30 το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου δύτες αυτόνομης κατάδυσης του Λιμεναρχείου Σάμου και του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου, υπό την αιγίδα και την οργανωτική υποστήριξη του δήμου Ανατολικής Σάμου.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της εθνικής επετείου, που, λόγω υγειονομικών συνθηκών, δεν περιλαμβάνει στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις.

“Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 είναι μια ημέρα γιορτής και χαράς για όλους τους Έλληνες. Ο επετειακός εορτασμός της ημέρας αυτής αποτελεί ευκαιρία και ταυτόχρονα υποχρέωση για όλους μας να αποδώσουμε φόρο τιμής στους ήρωες , που με αυταπάρνηση αγωνίστηκαν για να εξασφαλίσουν την ανεξαρτησία του ελληνικού λαού.

Ας τιμήσουμε και φέτος τον αγώνα των προγόνων μας, που μας υποδεικνύει τι μπορεί να πετύχει ο ελληνικός λαός όταν είναι ενωμένος και ας γιορτάσουμε με υψηλό το εθνικό φρόνημα!” προτρέπει ο δήμος Ανατολικής Σάμου.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!