fbpx

Απομάκρυνση σταθμευμένων οχημάτων από τον δρόμο ζητεί η κοινότητα Κοκκαρίου – Θα καλείται η Τροχαία

Να φροντίσουν για την άμεση απομάκρυνση των οχημάτων τους, τα περισσότερα από τα οποία είναι μόνιμα σταθμευμένα στον δρόμο, ζητεί η Κοινότητα Κοκκαρίου από τους επαγγελματίες και κατοίκους που βρίσκονται και δραστηριοποιούνται στο παραλιακό τμήμα της περιοχής Άμμου και συγκεκριμένα από την είσοδο των δύο κόμβων από Καρλόβασι μέχρι την είσοδο στην περιοχή Ταρσανάς.

Το ίδιο θα πρέπει να φροντίζουν όσοι εκτελούν διάφορες εργασίες στην περιοχή, αλλά και σταθμεύουν τα οχήματά τους εν ώρα εργασίας.

Σήμερα, Τετάρτη, τοποθετήθηκε οδική σήμανση και στις δύο πλευρές του δρόμου. Στο εξής θα ενημερώνεται πρώτα η αρμόδια Υπηρεσία Τροχαίας και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα ακολουθείται η διαδικασία που προβλέπει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας.

Επίσης, σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμος ιδιωτικός χώρος πίσω από το Κοινοτικό Νεκροταφείο, που θα μπορεί να φιλοξενήσει όλα εκείνα τα οχήματα που είναι μόνιμα σταθμευμένα στο παραλιακό τμήμα με είσοδο από τον περιμετρικό δρόμο. Το μέτρο αυτό ελήφθη μετά από σύσκεψη στο Γραφείο της Κοινότητας, παρουσία ταξιδιωτικών πρακτόρων, ιδιοκτητών λεωφορείων και εκπροσώπων του Επαγγελματικού Συλλόγου Κοκκαρίου.

Επισημάνθηκε από τους ιδιοκτήτες λεωφορείων που μεταφέρουν επισκέπτες στο κεντρικό πάρκινγκ ότι η μόνιμη στάθμευση των οχημάτων στο τμήμα της παραλίας δημιουργεί τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα.

“Οφείλουμε όλοι να συνεισφέρουμε σε αυτή την προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι το κέντρο του οικισμού έχει αποκοπεί λόγω του κινδύνου των δύο κώνων (της εκκλησίας) και ο παραλιακός δρόμος – η μόνη είσοδος και έξοδος λεωφορείων – πρέπει να είναι απαλλαγμένη από μόνιμα σταθμευμένα οχήματα και άλλα εμπόδια στο οδόστρωμα”, τονίζει η κοινοτική Αρχή.

Όπως ξεκαθαρίζει, οποιαδήποτε καταγγελία για παράνομη στάθμευση οχήματος και παρεμπόδιση της κυκλοφορίας θα διαβιβάζεται τηλεφωνικά στο αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας, χωρίς καμία περαιτέρω ειδοποίηση σε κανέναν ιδιοκτήτη οχήματος.

Η Κοινότητα θα επιμείνει σε αυτή την προσπάθεια και θα βρίσκεται σε μόνιμη επαφή με το αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας.

Φωτογραφίες: Κοκκάρι Βίντεο

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!