Τη μοναδικά απολαυστική γεύση του Samos Grand Cru του ΕΟΣ, Σάμου που παράγεται από καλά ωριμασμένα σταφύλια επιλεγμένων ημιορεινών αμπελώνων, απόλαυσαν οι οινολάτρες στην Πάτρα, σε μια βραδιά wine pairing με τα καλύτερα ελληνικά κρασιά.

Στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης που σχεδιάστηκε άριστα από την πάντα δυναμική Wine2wine και υλοποιήθηκε στο πανέμορφο minimal Tomo’s Open Kitchen Bar, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ελληνική δημιουργική κουζίνα και τα ποιοτικά προϊόντα, δημιουργήθηκε το ιδανικό πλαίσιο για τους πιο λαχταριστούς συνδυασμούς γεύσεων και κρασιού.

Η κοινωνία της Πάτρας επιλέγει φανατικά εδώ και χρόνια τις φρουτώδεις και ανθώδεις «ανάσες» των σαμιώτικων κρασιών, τόσο στην εστίαση όσο και στη διασκέδαση, αναγνωρίζοντας την αδιαφιλονίκητη ποιότητά τους.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι, το κρασί που επιλέχθηκε να κοσμήσει τη βραδιά γευσιγνωσίας, ήταν το Samos Grand Cru, ένα από το πιο αγαπημένα κρασιά των Γάλλων εδώ και δεκαετίες.

Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά στην εκδήλωση: “Πρόκειται για ένα ενισχυμένο κρασί με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Μοσχάτου που θυμίζει σταφύλι, λευκά άνθη, κομπόστα, γλυκά του κουταλιού, σε πολύ καλή ισορροπία γλυκύτητας οξύτητας στο στόμα, το οποίο δεν είναι καθόλου βαρύ. Συνοδέψτε τάρτες με φρέσκα φρούτα, ρυζόγαλο με μαστίχα, αλμυρά και μπλε τυριά…

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά με το Samos Grand Cru στην Πάτρα:

Αξίζει να σημειωθεί πως το Samos Grand Cru του ΕΟΣ Σάμου είναι ένα από τα κρασιά που σερβίρονται στα επίσημα γεύματα που παραθέτει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας σε διεθνείς ηγέτες.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!