Η τρίτη μέρα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στον δήμο Ανατολικής Σάμου με θέμα “Ασφαλώς… κυκλοφορώ” ολοκληρώθηκε το Σάββατο στο Πυθαγόρειο με πολύ κέφι, μεγάλη συμμετοχή παιδιών και πολύ παιχνίδι!

Οι δράσεις της ημέρας ξεκίνησαν με έναν εκπαιδευτικό περίπατο, έως το Ευπαλίνειο Όρυγμα με τον φυσιολατρικό σύλλογο Χώρας “Οι τρεις παίδες εν καμίνω”.

Τα παιδιά ενημερώθηκαν για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, για το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής και τέλος περιηγήθηκαν στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου και στον περιβάλλοντα χώρο του Ευπαλινείου Ορύγματος, με μια μικρή αναδρομή στην ιστορία του τόπου μας.

Επέστρεψαν στον κεντρικό δρόμο Πυθαγορείου όπου τα παιδιά με τη συνδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου “Ο Λυκούργος” ξεκίνησαν ένα ατελείωτο παιχνίδι μιας άλλης εποχής!

Τα Μήλα, το Σχοινάκι, το Τζαμί ή Αμάδες, τα Σταμνάκια είχαν την τιμητική τους.

Δείτε μία play list με εννιά μικρά βίντεο και παρακάτω φωτογραφίες από την τρίτη μέρα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στον δήμο Ανατολικής Σάμου και το Πυθαγόρειο!

Ο δήμος Ανατολικής Σάμου ευχαριστεί την “Κοινότητα Πυθαγορείου, τον Φυσιολατρικό Σύλλογο Χώρας “Οι τρεις παίδες εν καμίνω”, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυθαγορείου “Ο Λυκούργος” , τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πυθαγορείου, Γρηγόρη Γερασίμου, για την προσφορά φρούτων στα παιδιά, τη Σχολή Οδηγών του Δημοσθένη Γαλουτζη για τα μαθήματα Κ.Ο.Κ και όλους όσους εργάστηκαν και συνέβαλλαν στην επιτυχία των δράσεων“.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!