Ενημερωτική εκδήλωση στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Eurobank για το δημογραφικό με τίτλο “Μπροστά για την οικογένεια” θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στην πόλη της Σάμου.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην πλατεία του δημαρχείου Ανατολικής Σάμου και θα αρχίσει στις 20:00 (ώρα προσέλευσης 19:30).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι διακεκριμένοι γυναικολόγοι αναπαραγωγής, Βασίλης Κελάρης (Αντιπρόεδρος “ΜΗΤΕΡΑ”) και Χάρης Χηνιάδης, ιδρυτές του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου Be-Live, προκειμένου να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης που η Be-Live προσφέρει δωρεάν με την υποστήριξη της Eurobank, εφόσον πληρούνται συγκεκριμένα οικονομικά και ιατρικά κριτήρια.

Τα ζευγάρια που ενδιαφέρονται για την πρωτοβουλία “Μπροστά για την οικογένεια”, παρακαλούνται να επικοινωνούν για πληροφορίες στα τηλέφωνα 22730 80940 & 211 1868236.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση της Eurobank “Μπροστά για την οικογένεια”, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ο δήμος Ανατολικής Σάμου δηλώνει ότι “είναι αρωγός σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που στηρίζουν τις οικογένειες που ζουν σε ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές της χώρας και συμβάλλουν, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και διορατική προσέγγιση, στην αναστροφή της υπογεννητικότητας“.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!