Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Βασίλης Πανουράκης

Την ευχαριστήρια επιστολή που του έστειλε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαυρατζαίων, Δημήτρης Κυριαζής, στην οποία περιγράφεται η συμβολή της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου στην διάνοιξη αγροτικού δρόμου στο χωριό, κοινοποίησε στους πολίτες ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Βασίλης Πανουράκης.

Η επιστολή του κ. Κυριαζή αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

Επιτέλους έγινε πράξη στις αρχές του μήνα το πολυπόθητο έργο της διάνοιξης αγροτικού δρόμου στο Ανατολικό άκρο των Μαυρατζαίων στις παρυφές του λόφου (Σύραχος) που περιβάλλει από εκείνη την πλευρά το χωριό.

Το έργο είναι καίριας σημασίας για την αντιπυρική προστασία του χωριού μας, εξυπηρετώντας βέβαια δευτερευόντως και άλλες λειτουργίες.

Η πραγματοποίηση του έργου το οποίο μας απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια είχε βαλτώσει στα αμείλικτα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

Η πραγματοποίηση του συγκεκριμένου έργου οφείλεται στον αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλη Πανουράκη ο οποίος πρόθυμα και με απόλυτη συνέπεια ανταποκρίθηκε στο σχετικό αίτημα μας και μας διέθεσε τα απαιτούμενα χωματουργικά μηχανήματα.

Γι’ αυτό ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαυρατζαίων εκφράζω τη βαθιά μου εκτίμηση και τις ευχαριστίες μου στο πρόσωπό του.

Επ’ ευκαιρίας έστω και με καθυστέρηση τον ευχαριστώ δημόσια ιδιαίτερως για την μέριμνα και φροντίδα που επέδειξε για την έγκυρη μεταφορά και εγκατάσταση και μάλιστα με την προσωπική του παρουσία, προκατασκευασμένων οικίσκων για την στέγαση σεισμόπληκτων οικογενειών του χωριού μας, μετά τον καταστροφικό σεισμό της 30/10/2020.

Καταλήγω με την επισήμανση, (αν και είμαι βέβαιος ότι προσκρούω στη μετριοφροσύνη του) ότι ο κ. Βασίλης Πανουράκης ανταποκρίνεται με ζήλο και ευσυνειδησία στα καθήκοντά του που απορρέουν από τη θέση του και αποτελεί πρότυπο αιρετού αξιωματούχου.

Τον ευχαριστώ για ακόμη μια φορά και του εύχομαι ακλόνητη υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίσει να ασκεί επιτυχώς το έργο του“.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!