fbpx

ΒΙΝΤΕΟ: Η πρώτη ημέρα της περιοδείας του Κυριάκου Βελόπουλου στη Σάμο

Από το Πυθαγόρειο ξεκίνησε την Πέμπτη την περιοδεία του στη Σάμο ο Πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης”.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος περιόδευσε στην αγορά του Πυθαγορείου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί.

Στη συνέχεια, μετέβη στην περιοχή των Μυτιληνιών, επισκέφθηκε και τη νέα δομή της Ζερβού, όπου, μιλώντας στους δημοσιογράφους, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, αναφορικά με την πολιτική που ασκεί στα ελληνοτουρκικά, στην αντιμετώπιση της πανδημίας, στην οικονομία, στο μεταναστευτικό και στα προβλήματα της Περιφέρειας.

Ειδικότερα, για τα ελληνοτουρκικά, υπογράμμισε το όψιμο, όπως είπε, ενδιαφέρον κυβέρνησης κι αντιπολίτευσης, στην πρόταση της Ελληνικής Λύσης να ληφθούν μέτρα κατά της Τουρκίας από την Ευρώπη, ενώ κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να προχωρήσουν σε εμπάργκο κατά των τουρκικών προϊόντων.

Στο θέμα του κορωνοϊού, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στηλίτευσε την “αποτυχημένη” πολιτική της κυβέρνησης στην αντιμετώπισης της πανδημίας και στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Αναφορικά με την οικονομία, εστίασε στην έκθεση του ΔΝΤ, την οποία, όπως υποστήριξε, απέκρυψαν τα ΜΜΕ, η οποία επισημαίνει ότι τα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης δεν θα καταλήξουν στον ελληνικό λαό και τις ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά στις εισαγωγές, πράγμα το οποίο θα σημάνει εκτίναξη του ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου της χώρας.

Σε ό,τι αφορά τη “λαθρομετανάστευση”, όπως την αποκάλεσε, επανέλαβε την ανάγκη να κλείσουν όλες οι ΜΚΟ που ευθύνονται για τη διακίνηση “λαθρομεταναστών”, να θωρακιστούν τα σύνορα της χώρας και να γίνεται push back, καθώς και την ανάγκη ανέγερσης τείχους 203 χλμ στον Έβρο.

Ο κ. Βελόπουλος δεν παρέλειψε, επίσης, να αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σάμος και η Περιφέρεια γενικότερα, κάνοντας λόγο για αδιαφορία της κυβέρνησης για την αγροτική οικονομία, την κτηνοτροφία και την αλιεία, που αποτελούν τους πυλώνες της οικονομικής πολιτικής της Ελληνικής Λύσης.

Το απόγευμα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, που περιόδευσε και στο Βαθύ, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου:

Την Παρασκευή ο κ. Βελόπουλος θα επισκεφθεί το Καρλόβασι.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!