fbpx

Σαμιακής καταγωγής το θύμα ανθρωποκτονίας μέσα στον “Ερυθρό Σταυρό”!

Ένας 77χρονος (ο Ε. Σκ.), σαμιακής καταγωγής, είναι το θύμα της αδιανόητης ενέργειας 60χρονου, ο οποίος, μέσα στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” (“Κοργιαλένειο Μπενακειο”) της Αθήνας, φέρεται πως ήταν αυτός που του αφαίρεσε το οξυγόνο, ενώ ήταν διασωληνωμένος – εκτός ΜΕΘ, σε δωμάτιο της Παθολογικής Κλινικής – με Covid-19, με αποτέλεσμα να καταλήξει!

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο Αλβανός δράστης, ο οποίος επίσης είναι ασθενής με κορωνοϊό αλλά δεν ήταν διασωληνωμένος, φέρεται να ενοχλήθηκε από τον θόρυβο που έκανε το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης του άτυχου ηλικιωμένου, σε βαθμό που κάποια στιγμή αργά χθες βράδυ, ενώ ήταν οι δυο τους στο δωμάτιο, το αποσυνέδεσε!

Το περιστατικό αντιλήφθηκαν στα επόμενα λεπτά οι νοσηλεύτριες, καθώς χτύπησε ο συναγερμός του αναπνευστήρα. Ήταν, όμως, αργά για τον 77χρονο, καθώς οι προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή δεν απέδωσαν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρέθηκαν αποτυπώματα του 60χρονου στο μηχάνημα, ενώ εξετάζεται εάν ο φερόμενος ως δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο εν λόγω άνδρας συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

“Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού θανάτου νοσηλευόμενου διασωληνωμένου ασθενούς στο Νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, επίσης νοσηλευόμενου στον ίδιο θάλαμο, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Ο ανωτέρω συνελήφθη και φυλάσσεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο”.

Samos Voice με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!