Φωτογραφία: ΠΒΑ

Στη Σάμο βρίσκεται το τηλεοπτικό συνεργείο της επιτυχημένης εκπομπής της ΕΡΤ 1 “Το Αλάτι της Γης”, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, της αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αναστασίας Αντωνέλλη, και του αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Βασίλη Πανουράκη.

Στόχος της πρόσκλησης που απευθύνθηκε είναι μέσω της μεγάλης απήχησης της τηλεοπτικής αυτής εκπομπής στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και στην ομογένεια, να πραγματοποιηθεί ένα ταξίδι του τηλεοπτικού κοινού στις μοναδικές φυσικές ομορφιές της Σάμου. Παράλληλα, να γίνει και γνωριμία των τηλεθεατών με την πλούσια, πολύμορφη μουσική και χορευτική παράδοση του νησιού.

Φωτογραφία: ΠΒΑ
Φωτογραφία: ΠΒΑ

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, προτεραιότητά της είναι να συνδράμει με κάθε τρόπο στην προβολή των νησιών μας, έτσι ώστε οι ομορφιές τους να φτάσουν μέσω της οθόνης σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Φωτογραφία: Μάκης Ευαγγέλου
Φωτογραφία: ΕΟΣ Σάμου

Η εκπομπή με το αφιέρωμα στη Σάμο θα προβληθεί από την ΕΤ1 την Κυριακή 25 Απριλίου, στις 13:00.

“Το Αλάτι της Γης” φιλοξενήθηκε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και σε Μυτιλήνη και Χίο κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Ευχαριστίες από την Π.Ε. Σάμου

Με αφορμή την έλευση της επιτυχημένης εκπομπής στη Σάμο, η τοπική Περιφερειακή Ενότητα ευχαριστεί τους χορηγούς που συντέλεσαν στη δημιουργία ενός άρτιου τηλεοπτικού αποτελέσματος, το οποίο αφενός προωθεί τις μοναδικές ομορφιές της Σάμου και αφετέρου συστήνει στον τηλεθεατή τον μουσικό, χορευτικό και πολιτισμικό πλούτο του νησιού.

Συγκεκριμένα, απευθύνει θερμές ευχαριστίες για την προσφορά τους στην Ε.Ο.Σ Σάμου, στο ξενοδοχείο “Samos Bay”, στον όμιλο επιχειρήσεων “Doryssa”, στο εστιατόριο “Φευγάτος” στον Άγιο Κωνσταντίνο, στο οινοποιείο “Vakakis Wines” και στο κατάστημα “Ελένη” στο Πυθαγόρειο με παραδοσιακά χειροποίητα σκεύη και πήλινα.

Παράλληλα, διευκρινίζει πως την επιμέλεια της εκπομπής για την επιλογή των χορευτικών συλλόγων, των μουσικών, καθώς και των χώρων που πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα είχε αποκλειστικά η παραγωγή και η αρχισυνταξία της εκπομπής.

“Ως αντιπεριφερειάρχης οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες για τη βοήθειά τους στην προβολή του νησιού μας” αναφέρει ο Βασίλης Πανουράκης.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!