Ο πασαδόρος Άγγελος Γεωργίου κάνει “ποδαρικό” στις μεταγραφές του Κέρκη Μαραθοκάμπου, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας της Σάμου σε μεγαλύτερη κατηγορία, τη νεοσύστατη Pre-League την περίοδο 2020-2021.

Η Pre-League είναι πλέον ο προθάλαμος για τα “σαλόνια” της Volley League και σε αυτήν θα αγωνίζονται 12 δυνατές ομάδες από όλη την Ελλάδα, με στόχο την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία.

“Στη φετινή ιστορική χρόνια του συλλόγου μας, που μαζί με άλλες 11 ομάδες θα έχει την τιμή να αγωνιστεί στη νέα κατηγορία της Ρre-League, δεν θα μπορούσε να λείψει ο αθλητής που με ένα δικό του μπλοκ στον ημιτελικό των μπαράζ ανόδου τον Απρίλιο του 2019 μας οδήγησε στην ιστορικότερη νίκη της ομάδας μας μέχρι σήμερα.

Ένα παιδί που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο και για το ήθος του και τη συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδων.

Άγγελε καλώς ήρθες πίσω στο νησί σου” αναφέρουν σε ανάρτησή τους για τον πρώτο αθλητή της νέας ομάδας του Κέρκη οι άνθρωποι του συλλόγου.

Η ομάδα αλλάζει 100% δυναμικό σε παίκτες, καθώς αποχώρησαν όλοι οι αθλητές της περιόδου 2019-2020. Παραμένει, πάντως, ο προπονητής Αργύρης Ψάρρας, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να “χτίσει” και πάλι τον Κέρκη πρωταγωνιστή.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!