fbpx

Πώς θα γίνεται η σίτιση φοιτητών & καθηγητών του Παν/μίου Αιγαίου με κλειστές τις σχολές

Ανακοίνωση σχετικά με τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος παραλαβής ατομικής μερίδας φαγητού από το φοιτητικό εστιατόριο και τη διαδικασία παραλαβής φαγητού εξέδωσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το οποίο διαθέτει σχολή και στο Καρλόβασι Σάμου.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

Αγαπητοί/ες φοιτητές/τριες, μεταπτυχιακοί/ες φοιτητές/τριες, υποψήφιοι/ες διδάκτορες, φοιτητές/τριες και ερευνητές Erasmus, μέλη του διδακτικού προσωπικού (όλων των βαθμίδων), μέλη του διοικητικού προσωπικού και γενικότερα δικαιούχοι σίτισης (δωρεάν ή με αντίτιμο). Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, μετά από σχετική συνεννόηση με την εταιρία σίτισης, θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους/τις δικαιούχους που παραμένουν στους τόπους λειτουργίας των Μονάδων (Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ρόδο, Σύρο, Λήμνο), να σιτιστούν εκ νέου, σύμφωνα με τους όρους που ίσχυαν πριν τη διακοπή των υπηρεσιών σίτισης. Αυτό θα γίνει με βάση μια νέα (προσωρινή) διευθέτηση, που προσδιορίζει η έκτακτη συγκυρία που αντιμετωπίζουμε λόγω του κορωνοϊού.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου συμφώνησε με την εταιρία να παρασκευάζεται συγκεκριμένος αριθμός μερίδων φαγητού, που θα διανέμεται άπαξ (μία φορά) στη διάρκεια της ημέρας. Η παρεχόμενες μερίδες φαγητού θα είναι διπλές (δηλαδή θα συμπεριλαμβάνουν ποσότητα αρκετή για δύο γεύματα) και θα διανέμονται μια φορά την ημέρα, σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα που θα οριστικοποιηθούν μετά από τις δηλώσεις ενδιαφερόμενων ανά Μονάδα. Η γενική κατεύθυνση είναι να εξυπηρετούνται οι δικαιούχοι στο διάστημα 12.00-17.00, καθημερινά.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα είναι η παρακάτω:

Όσοι δικαιούχοι παραμένουν στις Πανεπιστημιακές Μονάδες και επιθυμούν να παραλαμβάνουν μία φορά την ημέρα, σε ειδική συσκευασία, το γεύμα και το δείπνο, θα πρέπει να το δηλώσουν σε ειδικά διαμορφωμένο πληροφοριακό σύστημα.
Καθημερινά στις 22:00 θα αναρτώνται οι λίστες όσων έχουν δηλώσει, με την κατανομή τους σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός κατά την παραλαβή του φαγητού.

Το χρονικό διάστημα παραλαβής του φαγητού θα τηρείται αυστηρά και δεν θα είναι δυνατή παραλαβή φαγητού για κανένα/καμία δικαιούχο που δεν θα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ή θα προσέλθει σε διαφορετικό χρονικό διάστημα από αυτό που θα έχει οριστεί. Οι λίστες του πότε παραλαμβάνει ο/η κάθε δικαιούχος το φαγητό από το Φοιτητικό Εστιατόρια θα βρίσκονται δημοσιευμένοι στη σελίδα: https://merimna.aegean.gr/katanomi_sitisis
Αν κάποιος/α δικαιούχος σκοπεύει να αποχωρήσει από κάποια Πανεπιστημιακή Μονάδα, θα πρέπει να ενημερώνει το πληροφοριακό σύστημα προκειμένου ο κατάλογος των ημερήσια σιτιζομένων να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Είναι πολύ σημαντικό όσοι και όσες εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την παραλαβή φαγητού από το Φοιτητικό Εστιατόριο να είναι όσοι και όσες πραγματικά θα το κάνουν. Επίσης πολύ σημαντικό να δηλώνεται στο σύστημα η αλλαγή της επιθυμίας για παραλαβή φαγητού.

Η διεύθυνση στη οποία γίνεται η εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι:

https://merimna.aegean.gr/reg_sitisi

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από τα κατά τόπους Γραφεία Φοιτητικής Μέριμνας“.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!