Αλλαγή ηγεσίας στο Λιμενικό της Σάμου, καθώς αποχωρεί ο επί σειρά ετών κεντρικός λιμενάρχης, αντιπλοίαρχος Νικόλαος Κωνσταντέλλης.

Όπως έγινε γνωστό καθήκοντα λιμενάρχη αναλαμβάνει προσωρινά ο μέχρι πρότινος υπολιμενάρχης Σάμου, αντιπλοίαρχος Αντώνιος Ραπατζίκος.

Ο απερχόμενος λιμενάρχης, που αναλαμβάνει Ναυτικός Ακόλουθος στη Νέα Υόρκη, απευθύνεται με επιστολή του στην τοπική κοινωνία, λέγοντας:

“Με ιδιαίτερη συγκίνηση και ανάμεικτα συναισθήματα ολοκληρώνεται ο κύκλος μου ως Λιμενάρχης Σάμου.

Έπειτα από εννέα συναπτά έτη αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου σε όλους τους πολίτες των νήσων Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων και Αγαθονησίου για την αγάπη και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν και δεν θα μπορούσα να ξεχάσω. Εύχομαι από καρδιάς ο Θεός να σας έχει πάντα καλά.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για την πολύτιμη συνεργασία, καθοδήγηση και υποστήριξη τον Μητροπολίτη Σάμου-Ικαρίας & Κορσεών, τους εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς, τον βουλευτή Σάμου, τους αντιπεριφερειάρχες Σάμου, τους δημάρχους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, τον διοικητή της 79 ΑΔΤΕ, τον αστυνομικό διευθυντή και διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη στήριξη που εκδήλωσαν και ανάδειξαν το έργο της Υπηρεσίας μας.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω το προσωπικό του Λ/Χ Σάμου, του Λ/Σ Ευδήλου, του Λ/Σ Αγ. Κηρύκου, του Α ́ Λ/Τ Σάμου (Πυθαγόρειο), του Λ/Σ Καρλοβάσου, του Λ/Σ Φούρνων και του Λ/Φ Αγαθονησίου για τη στήριξή τους, καθώς και για την προσπάθεια που καθημερινώς καταβάλλουν.

Δε θα μπορούσα να παραλείψω τον Σύλλογο Αυτοδυτών Σάμου και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Σάμου, οι οποίοι προσέτρεχαν αγόγγυστα σε κάθε κλήση της Υπηρεσίας μας, καθώς και όλους τους συναλλασσόμενους με την Υπηρεσία μας ναυτικούς πράκτορες, πλοιάρχους, πληρώματα των πλοίων, τη Μαρίνα Σάμου και τη Silk Oil.

Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ στην οικογένειά μου, η οποία διαχρονικά με στηρίζει αδιαμαρτύρητα.

Τέλος παρακαλώ όλους σας να στηρίξετε τον νέο Λιμενάρχη, συνδράμοντας το έργο των Λιμενικών.

Σας εύχομαι κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλή αντάμωση”.

Σας ευχαριστούμε πολύ κύριε λιμενάρχα!

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!