Ομιλία για τον Πυθαγόρα στον Μαραθόκαμπο 12/7

Ομιλία στο πλαίσιο του φεστιβάλ “Τα βήματα του Πυθαγόρα” διοργανώνει το Σάββατο 12 Ιουλίου στον Μαραθόκαμπο Σάμου η Πυθαγόρειος Ακαδημία Επιστημών και Αξιών – Διεθνές Κέντρο Επιστήμης του Στρες και Προαγωγής της Υγείας, με έδρα το Καρλόβασι.

Η ομιλία έχει θέμα “O Πυθαγόρας μέσα στους 10 Έλληνες που άλλαξαν τον κόσμο. Η Πυθαγόρειος Ακαδημία Επιστημών και Αξιών στο Καρλόβασι της Σάμου – Σκοποί και στόχοι. Η τεχνική της Πυθαγορείου Αυτογνωσίας – Εργαλείο πρόληψης του Alzheimer;”

Θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο του Μαραθοκάμπου (γήπεδο 5Χ5), με ώρα έναρξης 20:00.

Ομιλήτρια θα είναι η πανεπιστημιακή καθηγήτρια και πρόεδρος της Πυθαγορείου Ακαδημίας Δρ. Χριστίνα Δαρβίρη.

Θα χαρούμε να παρευρεθείτε για να τιμήσουμε την εκδήλωση και να προωθήσουμε τον μεγάλο μαθηματικό, μουσικό, γιατρό Πυθαγόρα τον Σάμιο στο νησί μας“, προσκαλούν οι διοργανωτές.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!