fbpx

Δήμος Αν. Σάμου: Εργαστήρι μικροδιηγήματος για τα 200 χρόνια από τη Ναυμαχία της Σάμου

Περισσότερα από 300 άτομα απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό παρακολούθησαν το πρωτότυπο Εργαστήρι Μικροδιηγήματος – Μικρομυθοπλασίας που προσέφερε διαδικτυακά ο δήμος Ανατολικής Σάμου ανοικτά σε όλους, χωρίς οικονομικό κόστος.

Το εργαστήρι είχε ως θέμα την «Ελευθερία», καθώς πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκδηλώσεων του δήμου για τον εορτασμό της επετείου 200 χρόνων από την ιστορική Ναυμαχία της Σάμου (1824 -2024).

Εισηγητής του εργαστηρίου ήταν ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας, Γιάννης Φαρσάρης.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον συναρπαστικό κόσμο της υπερ-μικρής αφηγηματικής φόρμας (micro-fiction) μέσα από 3 διαδικτυακές συναντήσεις.

Στο επόμενο διάστημα θα εκδοθεί από τον δήμο Ανατολικής Σάμου ένα ψηφιακό βιβλίο, που θα διατεθεί ελεύθερα στο διαδίκτυο με επιλογή από τις ιστορίες μικρομυθοπλασίας που συνέγραψαν οι συμμετέχοντες με θεματικό άξονα την “Ελευθερία”, εμπνευσμένοι από τη Ναυμαχία της Σάμου.

Ο δήμος Ανατολικής Σάμου ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Φαρσάρη για την εθελοντική συνεργασία του στην οργάνωση του εργαστηρίου και βεβαίως όσους/ες συμμετείχαν σε αυτό.

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!