fbpx

ΣΥΡΙΖΑ: Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου στη Σάμο

Παρουσιάστηκε και επίσημα το βράδυ της Τρίτης το ψηφοδέλτιο Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για τις εθνικές εκλογές, σε εκδήλωση στο δημαρχείο Ανατολικής Σάμου.

Με κεντρικό ομιλητή τον τομεάρχη Υγείας της Κ.Ο. και πρώην υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, οι υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια Σάμου, Πένη Δεμερτζή, Μανώλης Κάρλας και Σταμάτης Βαρδαρός, χαιρέτισαν την εκδήλωση και τόνισαν την ανάγκη για άλλη εκπροσώπηση του νομού στο εθνικό Κοινοβούλιο.

Η Πένη Δεμερτζή στάθηκε ιδιαίτερα στον χώρο της εκπαίδευσης και στα προβλήματα που, όπως είπε, έχει προκαλέσει η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, από τα δημόσια σχολεία ως τα δημόσια Πανεπιστήμια.

Ο Μανώλης Κάρλας επισήμανε ιδιαίτερα τις δημογραφικές προκλήσεις και την ανάγκη εθνικής πολιτικής για το δημογραφικό, που αποτελεί, όπως τόνισε, τη μεγαλύτερη απειλή για τα νησιά.

Ο Σταμάτης Βαρδαρός υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη “απέτυχε σε όλες τις κρίσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί” και ότι “το έλλειμμα ασφάλειας είναι γεγονός και στα νησιά μας σε υγεία, εισόδημα, προσβασιμότητα”.

Ανέπτυξε δε την προγραμματική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για υγειονομικό ισοδύναμο στα νησιά μας με πλήρη ανάληψη από την Πολιτεία της ευθύνης και του κόστους για την φροντίδα υγείας των νησιωτών.

Ο Ανδρέας Ξανθός επέμεινε στην ανάγκη αλλαγής πορείας στα πολιτικά πράγματα, με βασικό “όπλο” το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τόνισε, τέλος, ότι “η χώρα έχει ανάγκη από σταθερές κυβερνήσεις συνεργασίας που βασίζονται σε προοδευτικά πολιτικά προγράμματα”.

Φωτογραφίες: ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σάμου

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!