fbpx

ΣΕΤΕ: Ημερίδα για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου στις 22/2

Μία ημερίδα με άμεσο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του τουρισμού και στη Σάμο διοργανώνει την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο “Ηλιοτρόπιο” της Μυτιλήνης (ώρα έναρξης 10:30) ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Η ημερίδα έχει τίτλο “Ελληνικός τουρισμός 2030” και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της μελέτης “Σχέδια δράσης για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της διαρθρωτικής προσαρμογής του τουριστικού τομέα” και συγκεκριμένα “Σχέδια δράσης Βορείου Αιγαίου: Προορισμός Λέσβος, Λήμνος, Χίος, Σάμος και Ικαρία”.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα συμμετάσχει στην ημερίδα και ο περιφερειάρχης, Κώστας Μουτζούρης, θα απευθύνει χαιρετισμό.

Η ΠΒΑ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερομένους να παραστούν και να καταθέσουν τις απόψεις τους στον INSETE.

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!