Την Έκθεση “6η Γιορτή Μελιού και Τοπικών Προϊόντων” εγκαινίασε πριν από λίγες μέρες, από κοινού με τον αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γιώργο Δημόπουλο, στο Ζάππειο Μέγαρο ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης.

Η έκθεση ολοκληρώνεται την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ σε αυτήν συμμετέχουν 50 παραγωγοί και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είναι τιμώμενη περιφέρεια.

Ο περιφερειάρχης κατά την άφιξή του στο χώρο της έκθεσης έτυχε θερμής υποδοχής από τις παρευρισκόμενες αρχές και προσκεκλημένους και ιδιαίτερα από τον αντιπεριφερειάρχη, Γιώργο Δημόπουλο, ενώ ο ίδιος στο μικρό χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε:

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας έχετε τιμώμενη Περιφέρεια. Εμείς πιστεύουμε ότι παράγουμε το καλύτερο μέλι της Ελλάδας και ελπίζουμε αυτό να πουν και όσοι βρίσκονται εδώ.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εξέρχεται από μία μεγάλη κρίση που κράτησε από το 2015 έως το 2020 και μπαίνει σιγά σιγά σε μία κανονικότητα.

Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή των παραγωγών μας εδώ θα τους δώσει τη δυνατότητα περισσότερης πελατείας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Έκθεση συνολικά και όλους τους συμμετέχοντες εκθέτες“.

Ο περιφερειάρχης στη συνέχεια περιόδευσε στην έκθεση και συνομίλησε με όλους τους εκθέτες και τον καθένα ξεχωριστά με τους συμμετέχοντες από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, οι οποίοι του εξέφρασαν τις θερμότατες ευχαριστίες τους για την ευκαιρία που τους δόθηκε να συμμετέχουν σ’ αυτή την έκθεση.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, υπό την επιμέλεια της Executive Chef Τζένης Παλαιολόγου, μαγείρισσες από την τιμώμενη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου “ταξίδεψαν” τους επισκέπτες με αλμυρές και γλυκές συνταγές με βάση το μέλι, στους γευστικούς προορισμούς των νησιών της Περιφέρειας.

Δείτε το σχετικό βίντεο (πηγή: Σελίδα facebook “Γιορτή Μελιού”)

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!