Μετά από ενέργειες και την παρέμβαση της δημοτικής αρχής, και ο δήμος Δυτικής Σάμου εντάχθηκε στις επιλέξιμες πληγείσες περιοχές της Δράσης του ΕΠΑνΕΚ «Επιχορήγηση υφιστάμενων επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία, σε περιοχές που υπέστησαν μεγάλες φυσικές καταστροφές».

Συγκεκριμένα, πρόσφατα δημοσιεύτηκε η 4η τροποποίηση της πρόσκλησης υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης Επιχειρηματικών Σχεδίων στην παραπάνω Δράση, σύμφωνα με την οποία παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης έως την Τετάρτη 02/11/2022 και ώρα 15:00 από την Τετάρτη 31/08/2022 και ώρα 15:00, όπως ίσχυε.

Το πρόγραμμα προβλέπει επιδότηση έως 18.000€ σε όλες τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την πανδημία σε όλες τις περιοχές που υπέστησαν φυσικές καταστροφές.

Ο δήμος Δυτικής Σάμου αναφέρει ότι η παρεχόμενη επιχορήγηση της Δράσης θα συμβάλει στην εξασφάλιση μέρους της απαιτούμενης ρευστότητας για την εκ νέου εκκίνηση των τοπικών οικονομικών δραστηριοτήτων, καθώς και στη διασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας των επιχειρήσεων, στηρίζοντας εμμέσως και τη διατήρηση θέσεων εργασίας.

Ωφελούμενοι της Δράσης είναι επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή, που λειτουργούν νομίμως και δραστηριοποιούνται.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!