Ένας φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό σκοπό θα δοθεί το Σάββατο 13 Αυγούστου στο γήπεδο των Μυτιληνιών Σάμου.

Η ομάδα της Τοπικής Διοίκησης Σάμου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA) θα αντιμετωπίσει στις 18:00 τον Α.Ε.Σ Φοίνικα Μυτιληνιών.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι η συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Σάμου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA), Γιώργος Αβραμίδη “όλοι μας, αγωνιζόμενοι και θεατές, παρακαλούμε να φέρουμε μια τσάντα με τρόφιμα μακράς διάρκειας η ότι άλλο επιλέξει ο καθένας μας, στο γήπεδο του Φοίνικα Μυτιληνιών κατά τη διάρκεια του αγώνα!.

Επίσης όποιος επαγγελματίας η όποια επιχείρηση επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να στείλουν τη βοήθεια τους στο Γήπεδο όπου θα γίνεται η συγκέντρωση των τροφίμων.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν και ως ποδοσφαιριστές έστω & για 5′ να έχουν μαζί τους και τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια.

Πριν την έναρξη του Αγώνα θα τιμηθούν μέλη μας και φίλοι της ΙΡΑ για την προσφορά τους στον Συνάνθρωπο.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι παλαίμαχοι διαιτητές της Σάμου: Άρης Κωνσταντάρας, Τάσος Ραγκαβής, Γιώργος Μανωλιός, Δημήτρης Βαλής.

…Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι εν ενεργεία και αποστρατεία αστυνομικοί να συμμετέχουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο όπως οι ίδιοι γνωρίζουν καλύτερα και το έχουν αποδείξει πολλές φορές!”.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!