Τους επτά αντιδημάρχους, Βασίλη Βαλκαμλή, Μιχάλη Μητσό, Βαγγέλη Καρρά, Γιώργο Διονυσίου, Δέσποινα Κάιλα, Μανώλη Κιάσσο και Κωνσταντίνο Βογιατζή, με αφορμή τη συνέχιση της θητείας, τους ευχαριστεί δημόσια μέσα από τη σελίδα facebook του δήμου ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος.

Ο κ. Στάντζος, αναφέρει αναλυτικά:

Απ’ όποια οπτική γωνία κι αν δούμε τα πράγματα, η αλήθεια δεν αλλάζει. Και η αλήθεια είναι ότι το νησί και ο δήμος μας πέρασε σύνθετη και με ένταση κρίση, τη μεγαλύτερη των τελευταίων δεκαετιών.

Καταφέραμε και μείναμε όρθιοι και ενωμένοι σε μια από τις αποδεδειγμένα δυσκολότερες περιόδους του νησιού μας. Δεν δειλιάσαμε, δεν εγκαταλείψαμε στιγμή τους στόχους και τις διεκδικήσεις μας. Μέσα από μικρές και μεγάλες νίκες,μαζί με τη κοινωνία, δίχως αυθεντίες και αποκλεισμούς, μπορούμε και σχεδιάζουμε ένα μέλλον περισσότερο ευοίωνο, πιο αισιόδοξο και ασφαλές. Ο ένας βασίστηκε στον άλλον, είμαστε ομάδα και σας ευχαριστώ γι αυτό. Τον καθέναν ξεχωριστά!

Με την ίδια εμπιστοσύνη στα πρόσωπά σας συνεχίζουμε πάντα με συνέπεια και συναίσθηση του καθήκοντος μας δίπλα στον δημότη που σήμερα είναι πολλαπλά πληγωμένος. Με αμετακίνητη προσήλωση στη σύνθεση των απόψεων, στην διαφάνεια, στη λογοδοσία, στην δημοκρατική λειτουργία των θεσμών και των οργάνων, στις αξίες και στις δημοκρατικές αρχές που εγγυώνται την κοινωνική πρόοδο.

Ευχαριστώ ολόψυχα για την εξαιρετική συνεργασία και τη συνεισφορά τους Αντιδημάρχους Βασίλη Βαλκαμλή, Μιχάλη Μητσό, Βαγγέλη Καρρά, Γιώργο Διονυσίου, Δέσποινα Κάιλα, Μανώλη Κιάσσο και Κωνσταντίνο Βογιατζή, που εργάστηκαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα σκληρά για να πετύχουμε στόχους, με προτεραιότητα να βγούμε όσο αλώβητοι γίνεται από τις κρίσεις που πέρασε και περνά ο δήμος μας.

Μαζί ξανά προχωράμε σε μια παραγωγική περίοδο προς όφελος των δημοτών του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Καλή συνέχεια στη θητεία σας Αντιδήμαρχοι!

Γεώργιος Στάντζος”

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!