Σε τροχιά αναβάθμισης του τουριστικού της προϊόντος βρίσκεται η Σάμος, με νέα πολυτελή ξενοδοχεία να βρίσκονται ήδη στα σκαριά.

Μετά την ανακοίνωση για το νέο Casa Cook Samos των Κινέζων της FOSUN, ακόμη ένα νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο νησί αναμένεται να περάσει σύντομα στη φάση κατασκευής του.

Και τα δύο νέα ξενοδοχεία θα γίνουν στην περιοχή του Πυθαγορείου, στο νoτιοανατολικό τμήμα του νησιού, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Σάμου.

Το νέο ξενοδοχείο, θα κατασκευαστεί στο Ποτοκάκι. Η δυναμικότητά του θα είναι 100 κλίνες.

Η επένδυση έχει ήδη ενταχθεί στο καθεστώς του Αναπτυξιακού Νόμου και θα ενισχυθεί με το ποσό των 3,41 εκ. ευρώ περίπου, με τη μορφή επιχορήγησης. Το εγκεκριμένο επενδυτικό σχέδιο έχει ύψος 6,66 εκ. ευρώ.

Φορέας της επένδυσης είναι η κυπριακών συμφερόντων εταιρεία Velos Tourism LTD. Σημειώνεται ότι στην ίδια εταιρεία ανήκει και ένα ακόμη ξενοδοχειακό πρότζεκτ στο νησί, που αφορά τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση υφιστάμενου ξενοδοχείου στη Σάμο με αναβάθμιση σε 5 αστέρων.

Για το νέο ξενοδοχείο έχει ήδη εκδοθεί η οικοδομική άδεια και είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν τα έργα.

Το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων θα ονομαστεί πιθανότητα Samia Resort & Spa, όπως αναφέρουν οι σχεδιαστές του, το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο Block722.

Το management του ξενοδοχείου θα αναλάβει ο ελληνικών συμφερόντων όμιλος Doryssa Hotels & Resorts, που έχει ακόμη 3 πολυτελή καταλύματα στο νησί.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που δείχνουν πως θα είναι το Samia Resort & Spa (Φωτορεαλιστική απεικόνιση από το Block722.com):

Πηγή κειμένου: bizness.gr

Πηγή φωτογραφιών: Block722.com

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!