Ο εθελοντής κτηνίατρος Victor Lans θα πραγματοποιήσει από τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου μαζικές στειρώσεις των αδέσποτων σκυλιών της Σάμου, σε συνεργασία με τους δύο δήμους του νησιού.

Για τον δήμο Δυτικής Σάμου θα πραγματοποιηθούν από 11 μέχρι 15 Οκτωβρίου και για τον δήμο Ανατολικής Σάμου από 18 μέχρι 22 Οκτωβρίου σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους των δύο δήμων.

Όσον αφορά τον δήμο Δυτικής Σάμου, οι στειρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε χώρο του δήμου, κατάλληλα διαμορφωμένο, στην περιοχή Φουρνιώτικο Ρέμα (αποθήκες του δήμου).

Ώρες προσέλευσης: 09:00 έως 16:00.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946555556.

Για τον δήμο Ανατολικής Σάμου, περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μαζικών στειρώσεων αδέσποτων μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου αναφέρει για τις μαζικές στειρώσεις αδέσποτων:

Χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων σας για την μεταφορά και την φροντίδα των σκυλιών στα καταφύγια και στα προσωρινά κτηνιατρεία. Επίσης ψάχνουμε για φιλοξενίες των αδέσποτων για την διάρκεια ανάρρωσης μετά την επέμβαση (για περίπου 5 μέρες).

Κάνουμε έκκληση στους φιλόζωους και ιδιαίτερα στους κοινοτάρχες να μας ενημερώσουν για θηλυκά αδέσποτα σε όλα τα χωριά της Σάμου και να βοηθήσουν στην περισυλλογή και την μεταφορά τους.

Μακάρι να καταφέρουμε να στειρώσουμε όσα περισσότερα σκυλάκια γίνεται για να αποφύγουμε εκατοντάδες (ανεπιθύμητα) κουταβάκια.

Παρακαλούμε, επικοινωνήστε σύντομα με το Δήμους Ανατολικής (τηλ. 2273353540) και Δυτικής Σάμου (τηλ. 2273350822) ή με το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου (τηλ. 6994237787 και 6982992274) καθώς και με την ομάδα εθελοντών Καρλοβάσου (τηλ. 6979691881) για να οργανώσουμε εγκαίρως αυτήν την σπουδαία δραστηριότητα“.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!