Οι δήμοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου συμμετέχουν με εκθεσιακό περίπτερο που φιλοξενεί δείγματα της σημαντικής ιστορικής κληρονομιάς του νησιού της Σάμου στην επετειακή έκθεση “Ελλάδα 1821-2021”, h οποία άνοιξε τις πόρτες της σήμερα, 2 Οκτωβρίου, στο Ζάππειο μέγαρο.

Στην έκθεση συμμετέχουν επιμελητήρια, περιφέρειες και δήμοι, που θα προβάλλουν τις δράσεις τους που έχουν προετοιμάσει για την ανασύσταση του ελληνικού κράτους, να προβάλλουν τα ιστορικά γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα στον τόπο τους κατά την διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης.

Παράλληλα, οι φορείς θα έχουν και τη δυνατότητα να προβάλλουν την σύγχρονη παρουσία τους στο σημερινό γίγνεσθαι που αποτελεί την Ελλάδα του σήμερα, τις εξελίξεις και τα επιτεύγματα σε κάθε πεδίο άλλα και τον τουρισμό τον πολιτισμό, καθώς και τα προϊόντα με ισχυρή ταυτότητα προέλευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσημοι προσκεκλημένοι στην έκθεση, εκτός από τους κυβερνητικούς εκπροσώπους είναι και tour operators από τις μεγάλες δυνάμεις, Αγγλία, Ρωσία και Γαλλία.

Δείτε φωτογραφίες από την επετειακή έκθεση “Ελλάδα 1821 – 2021” και το περίπτερο των δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου:

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!