Σε διαδικτυακό αφιέρωμα για οικογενειακές διακοπές όλων των γενιών (multi-gen) η Σάμος, μαζί με Χαλκιδική, Κρήτη, Ζάκυνθο και Ρόδο, περιγράφονται ως ιδανικοί τουριστικοί προορισμοί.

Συγκεκριμένα, στο αφιέρωμα της ιστοσελίδας FamilyTraveller.com η Σάμος παρουσιάζεται ως ένα υπέροχο, καταπράσινο νησί του Αιγαίου, με εντυπωσιακό καιρό. Επίσης αναφέρεται ότι είναι η γενέτειρα του Πυθαγόρα, ότι διαθέτει πολλούς αρχαιολογικούς χώρους, εξαιρετικά κρασιά και δυνατότητα άσκησης υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Η προβολή της Σάμου έγινε στο πλαίσιο μιας γενικότερης τουριστικής εκστρατείας της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας

Με την συνδρομή της υπηρεσίας, οι Βρετανοί ταξιδιώτες ενημερώθηκαν – μόνον το φετινό καλοκαίρι – από συνολικά 27 νέα αφιερώματα που είδαν το φως της δημοσιότητας στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Αγγλίας για ελληνικούς προορισμούς, ανάμεσα τους και η Σάμος.

Η πρότασή των αφιερωμάτων ήταν “Ελλάδα για διακοπές”, εγκωμιάζοντας τις φυσικές ομορφιές της νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας, την ζεστή ελληνική φιλοξενία, την αυθεντική, γευστική και υγιεινή ελληνική γαστρονομία, τον πολιτισμό μας και πλήθος άλλων θεματικών τουριστικών προϊόντων που προσφέρει η χώρα μας για διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!