Ήταν σαν σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου, του 2012 όταν ανέβηκε στο Διαδίκτυο το ιστολόγιο My Samos Blog.

Συνέχεια του My Samos Blog αποτελεί από τις 26/1/2020 η ιστοσελίδα SamosVoice.gr!

Ακριβώς εννιά χρόνια μετά το ξεκίνημα του My Samos Blog, το SamosVoice.gr συνεχίζει να καταγράφει τον παλμό της επικαιρότητας στην όμορφη Σάμο.

Με συνεχή καθημερινή ενημέρωση, μεταφέρει σε Ελλάδα κι εξωτερικό ό,τι γίνεται στο νησί του Πυθαγόρα.

Μέσα και από τις εικόνες που καταγράφουν φίλοι χομπίστες φωτογράφοι από την πόλη και τα χωριά της Σάμου, επιχειρεί να διαφημίζει και εκτός συνόρων τις αναρίθμητες τοπικές φυσικές ομορφιές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Google Analytics, στα 7,5 χρόνια λειτουργίας του, το My Samos Blog επισκέφθηκαν περισσότεροι από 710.000 διαφορετικοί-μοναδικοί χρήστες από 117 χώρες και 3.300 πόλεις ανά τον κόσμο (διαθέσιμα τα πλήρη στατιστικά στοιχεία).

Συνολικά είχε 5.665.000 προβολές των σελίδων της, περισσότερες από 20.500 αναρτήσεις και 80.000 φωτογραφίες.

Από την έναρξη λειτουργίας του ως νέας ιστοσελίδας (26/1/2020), μέχρι σήμερα, στις 5/9/2021, το SamosVoice.gr επισκέφτηκαν 650.122 μοναδικοί χρήστες από 157 χώρες και 7.023 πόλεις, ενώ καταγράφηκαν 5.292.815 προβολές σελίδας.

Με γαλάζιο χρώμα οι 157 χώρες από τις οποίες προέρχονται οι επισκέπτες του SamosVoice.gr

Σήμερα, το SamosVoice.gr είναι η μοναδική ενημερωτική ιστοσελίδα της Σάμου που διαθέτει μόνιμη τουριστική ενότητα στα αγγλικά και στα ελληνικά.

Η σελίδα παρέχει αυτόματη μετάφραση του περιεχομένου της σε 12 ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ολλανδικά, σουηδικά, δανέζικα, ισπανικά, πορτογαλικά, ρώσικα, τουρκικά και αραβικά.

Από το 2017, που ξεκίνησε τις διαφημιστικές καταχωρήσεις (ως My Samos Blog), έως και σήμερα έχουν διαφημιστεί σε αυτήν εταιρείες όπως οι: Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Fraport Greece, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Celestyal Cruises, Dodekanisos Seaways, Astra Airlines, ΕΟΣ Σάμου, Δήμος Σάμου, Hotel Glicorisa, By Ship Travel, Coffee Plus, Markou Olive Oil, SamoShop.gr, Puerto Music Bar, Maredeus Beach Bar, Livadaki Beach Bar, Hippy’s, Cafe del Mar, Mezza Volta, D6 Club, Ελαιοτριβείο Αφοί Βαλσαμίδη, Βιβλιοπωλείο Τερζής, Οπτικά Ελευθερίου κ.ά.

Το SamosVoice.gr είναι εγγεγραμμένο στο Μητρώο Online Media της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και πήρε μέρος στην διαφημιστική καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” ενάντια στον κορωνοϊό και στην διαφημιστική καμπάνια για την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού κατά της Covid-19, καθώς και στις δύο καμπάνιες “Πάμε Βόρειο Αιγαίο για Διακοπές Αλλιώς” της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για το 2020 και το 2021.

Οι εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της σελίδας μας και οι περισσότεροι από 20.600 πιστοί ακόλουθοι στο Facebook μάς δίνουν την ώθηση να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή!

Θα ήταν παράλειψή μας αν δεν εκφράζαμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους Σαμιώτες συνεργάτες μας, που τόσες πολλές φορές φάνηκαν χρήσιμοι για εμάς!

Όλους τους ντόπιους, που σπεύδουν να μας ενημερώσουν για τις πολιτιστικές και άλλες δράσεις στην πόλη και στα χωριά τους.

Και βεβαίως όλες και όλους εσάς για τη στήριξή σας αυτή, τις επισκέψεις σας στην ιστοσελίδα μας και στο προφίλ μας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, αλλά και στο κανάλι μας στο YouTube!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Συνεχίζουμε!

Μανόλης και Πέτρος Στεφανής

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!