Φωτογραφία του Κώστα Σπέη από τη σελίδα "Λιμήν Βαθέος" στο facebook

Συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή 22 Αυγούστου το camp ιστιοπλοΐας για παιδιά που διοργανώνεται από την Πέμπτη στην πόλη της Σάμου.

Το camp πραγματοποιείται στον χώρο του Ναυτικού Ομίλου Σάμου στο Μαλαγάρι, κατά τις ώρες από 17:00 έως 19:30 και σε αυτό συμμετέχουν 30 παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών.

Ο αντιπλοίαρχος Αντώνης Μπουγιούρης και η υποπλοίαρχος Τάνια Δανέζη, διακεκριμένοι παγκόσμιοι πρωταθλητές ιστιοπλοΐας και αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής έχουν αναλάβει την εκμάθηση και την καθοδήγηση των νεαρών αθλητών που συμμετέχουν,  μοιράζονται μαζί τους τις εμπειρίες τους στους αγώνες αλλά και τα μυστικά του αθλήματος.

Τα παιδιά και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους παγκόσμιους πρωταθλητές, να φωτογραφηθούν και να απολαύσουν μια συναρπαστική εκπαίδευση στην θάλασσα με τον αέρα να έχει την τιμητική του.

Μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μπάλες σε όλα τα παιδιά και κληρώθηκε ένα μεγάλο ποδήλατο.

Το camp ιστιοπλοΐας εντάσσεται στο πλαίσιο της διοργάνωσης του δήμου Ανατολικής Σάμου και του Γραφείου Αθλητισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής «Samia 2021», σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Σάμου και τον Ναυτικό Όμιλο Σάμου.

Η διοργάνωση αυτή έχει σαν στόχο να καθιερωθεί ως θεσμός για τον δήμο Ανατολικής Σάμου και την πόλη με περισσότερες δραστηριότητες κάθε χρόνο και εμπλουτισμό της διοργάνωσης εφόσον το επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Ο δήμος Ανατολικής Σάμου απευθύνει “ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που συμμετείχαν στη διοργάνωση αυτή, τους γονείς που μας τα εμπιστεύτηκαν και όλους όσους εργάσθηκαν και συνέβαλαν στο αποτέλεσμα αυτό“.

Επίσης ευχαριστεί “την Ένωση Ξενοδόχων Σάμου, και τη διοίκηση τοπικών επιχειρήσεων (δύο ξενοδοχεία, ένα εστιατόριο, ένα κατάστημα παιχνιδιών και ένα σουπερμάρκετ) για τις ευγενικές τους χορηγίες”.

Τέλος ευχαριστεί “τα τοπικά ΜΜΕ για τη δημοσιοποίηση και κάλυψη της όλης διοργάνωσης”.

Δείτε ένα σύντομο βίντεο και φωτογραφίες από το camp εκμάθησης ιστιοπλοΐας για παιδιά στον κόλπο Βαθέος Σάμου!

Βίντεο και φωτογραφίες από τη σελίδα του δημάρχου Aνατολικής Σάμου, Γιώργου Στάντζου, στο facebook:

Φωτογραφίες του Λιμενικού Σώματος:

Φωτογραφίες του Κώστα Σπέη από τη σελίδα “Λιμήν Βαθέος” στο facebook:

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!