Νέα δωρεάν προβολή παιδικής ταινίας διοργανώνει την Παρασκευή 20 Αυγούστου στην πλατεία Ειρήνης (Πλατάνια) του Πυθαγορείου ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Ο Λυκούργος”.

Τη φορά αυτή τα παιδιά θα απολαύσουν την ταινία “Γέτι: Ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων“.

Η προβολή ξεκινάει στις 20:30.

Λίγα λόγια για την ταινία

Όταν η έφηβη ΓΙ συναντάει ένα νεαρό ΓΕΤΙ στην ταράτσα του διαμερίσματός της στην Σαγκάη μια φιλία ξεκινάει και μαζί με τους ατίθασους και άτακτους φίλους της Τζιν και Πένγκ, του δίνουν το όνομα «Έβερεστ» και ξεκινάνε μαζί του ένα μαγευτικό ταξίδι σε αναζήτηση της οικογένειάς του, στο πιο ψηλό σημείο της Γης.

Προκειμένου η ομάδα των τριών φίλων να καταφέρει να φτάσει στο σπίτι του ΓΕΤΙ, πρέπει να καταφέρει να ξεφύγει από τον Μπέρνις, έναν εύπορο άντρα που θέλει να αιχμαλωτίσει το ΓΕΤΙ, αλλά και από την επιστήμονα ζωολόγο Ζάρα.

Μέσα από μπόλικο χιούμορ και ακόμα περισσότερη περιπέτεια, μια πολύχρωμη περιπέτεια, το Γέτι με την Γι και τους φίλους της ξεκινούν ένα ταξίδι αναζήτησης. Η έννοια του σπιτιού, του πώς ορίζει ο καθένας μας την πατρίδα, αυτό που αισθάνεται ως κάτι οικείο και δικό του αυτό αναζητά τόσο το Γέτι όσο και όλοι μας.

Δείτε το trailer της ταινίας:

Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα αποφυγής διασποράς Covid-19 σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!