Επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου, Γιώργο Κολλάρο, απέστειλε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “η Σάμος αλλάΖΕΙ”, Νίκος Ζάχαρης, σχετικά με την πρόσκληση σύγκλισης του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα, Τετάρτη, “και τις ασάφειες που προκύπτουν από την υπ’αριθμ. Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.48487 /30-7-2021 για τις συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων με φυσική παρουσία χωρίς τον περιορισμό ατόμων”.

Ο κ. Ζάχαρης ζητεί, “για να μην υπάρξουν διαχωρισμοί και προβλήματα με τη συμμετοχή των δημοτικών συμβούλων, να επαναποστείλετε την πρόσκληση σύγκλισης του Δ.Σ. και να συμπεριλαμβάνετε όχι μόνο τους αποκλειστικά εμβολιασμένους και νοσήσαντες κατά το τελευταίο εξάμηνο, αλλά και βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 με τη μέθοδο PCR που έχει διενεργηθεί είτε με τη λήψη στοματοφαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα ξενάγησης, είτε ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test) εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα, συμπεριλαμβανομέων των τηρούμενων υγειονομικών μέτρων (μάσκας, απόστασης, αντισηπτικού κ.α ).

Εκτιμούμε ως δημοτική παράταξη «η Σάμος αλλάΖΕΙ» ότι η παραπάνω εγκύκλιος είναι κατά παράβαση νόμου και άλλων συναφών περιπτώσεων λειτουργίας σε κλειστό χώρο (π.χ. εκπαίδευσης) και σκοπό έχει να μην αφήσει τα δημοκρατικά εκλεγμένα συλλογικά όργανα να βουλεύονται ελεύθερα” επισημαίνει ο κ. Ζάχαρης.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!