Ο επικεφαλής της "Ανατροπής", Χρήστος Χατζηχριστοδούλου

Αντιδρά, “με θλίψη και απογοήτευση” όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη “Ανατροπή” στην πρόσκληση σύγκλισης Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου για την Τετάρτη 18 Αυγούστου, που θα διεξαχθεί δια ζώσης, “αποκλειστικά όμως για εμβολιασμένους και νοσήσαντες κατά το τελευταίο εξάμηνο.

Ένα τέτοιο Δημοτικό Συμβούλιο κρίνεται από την πλευρά μας αντιδημοκρατικό, όταν διαχωρίζει τους δημοτικούς συμβούλους σε εμβολιασμένους ή μη, στοχοποιεί ανθρώπους, παραλείπει δε ότι όλοι αυτοί οι σύμβουλοι έχουν εκλεγεί από τους δημότες μας και πρέπει να μπορούν ισότιμα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, όπως και ορίζει η νομοθεσία μετά την εκλογή τους”.

Σύμφωνα με την “Ανατροπή”, ήδη έχει σταλθεί έγγραφο στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, με την παράκληση να ακυρωθεί αυτή η πρόσκληση και να βρεθεί μια λύση, ούτως ώστε να μπορούν να παρευρεθούν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι.

“Δυστυχώς η κυβέρνηση με τις κινήσεις της έχει διχάσει την κοινωνία, δεν πρέπει αυτό να το επιτρέψουμε στον δήμο μας και στο νησί μας. Κάτω από αυτούς τους όρους, η παράταξή μας δεν μπορεί να συμμετέχει σε τέτοιου είδους αντιδημοκρατικά συμβούλια. Αναμένουμε την άμεση επίλυση αυτού του ζητήματος από την πλευρά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου” δηλώνει ο επικεφαλής της παράταξης Χρήστος Χατζηχριστοδούλου.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!