Πλούσιο είναι το πρόγραμμα εκδηλώσεων του φεστιβάλ “Ηραία – Πυθαγόρεια 2021” για την εβδομάδα από Δευτέρα 16 έως Κυριακή 22 Αυγούστου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ που διοργανώνεται από τον δήμο Ανατολικής Σάμου είναι για τις συγκεκριμένες μέρες το εξής:

• Δευτέρα 16 Αυγούστου (21:00)- Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου: Oμιλία του Σαμιώτη καθηγητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Α.Π.Θ., Γιώργος Καραγιαννίδης. Γιώργου Καραγιαννίδη με θέμα: “Aπό τις Φρυκτωρίες στα 5 G”.

• Τρίτη 17 Αυγούστου (21:00) – Πλατεία δημαρχείου στην πόλη της Σάμου: Ομιλία του Προέδρου του Ελληνικού Κέντρου Διαστήματος, Ιωάννη Δαγκλή, με θέμα : “Οι σονάτες του Διαστήματος”.

• Τετάρτη 18 Αυγούστου (21:00) στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου: Συναυλία Δημήτρη Μπάση.

• Πέμπτη 19 Αυγούστου (21:00) στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου: Μουσικοχορευτικό δρώμενο για χορό, αρχαία όργανα, φωνές και βιολοντσέλο με το συγκρότημα Lyre ‘n’ Rhapsody και τίτλο: “Ιμβράσου Ανθοσμίες’’.

• Σάββατο 21 Αυγούστου (09:30 πρωί) – Ξενάγηση για παιδιά και ενήλικες στα ιστορικά μνημεία του Πυθαγορείου και το Αρχαιολογικό Μουσείο του χωριού.

Στις 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία Ειρήνης Πυθαγορείου: Μουσικές διαδρομές με το συγκρότημα “Lyre & Rhapsody”.

• Κυριακή 22 Αυγούστου (09:30 πρωί): Ξενάγηση για ενήλικες στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πυθαγορείου.

Στις 11:00 το πρωί στην πλατεία Ειρήνης Πυθαγορείου: “Στις γειτονιές του Ελληνικού Τραγουδιού”- συναυλία με την χορωδία του Μουσικού Γυμνασίου Σάμου.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!