Τον εξαντλητικό κολυμβητικό διάπλου περίπου 17 ναυτικών μιλίων ή 32 χιλιομέτρων από τη Σάμο στο Αγαθονήσι κατάφερε να πραγματοποιήσει σε 15 ώρες και 48 λεπτά το Σάββατο ο Χρόνης Μυλωνάς!

Ξεκίνησε στις 00:15 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής κι ολοκλήρωσε την υπερπροσπάθειά του αυτή το απόγευμα του Σαββάτου φθάνοντας στο μικρό ακριτικό νησί, όπου τον περίμενε μία θερμή υποδοχή από τους κατοίκους!

Ο θαρραλέος κολυμβητής αφιέρωσε τον διάπλου στην ιστορική ναυμαχία της Μυκάλης, η επέτειος της οποίας θα γιορταστεί σε λίγες μέρες.

Ο Χρόνης Μυλωνάς ευχαριστεί τους φίλους του, Νίκο Τσουμάκη, Βαγγέλη Βουγιούκα και Στέλιο Μανώλαρο, που τον συνόδευσαν σε αυτήν την προσπάθεια.

Δείτε τα βίντεο του Στέλιου Μανώλαρου και του Γιώργου Βουργανά από την προσπάθεια του κολυμβητή και από την θριαμβευτική άφιξή του στο Αγαθονήσι!

“Ο σύλλογος αυτοδυτών Σάμου θεωρεί μεγάλη του τιμή που βοήθησε στην επίτευξη του στόχου του υπεραθλητή Xronis Mylonas στον διάπλου Πυθαγορείου-Αγαθονησίου αφιερωμένου στη ναυμαχία της Μυκάλης.

Συνολικός χρόνος 15 ώρες και 48 λεπτά.

Απόσταση 34 χιλιόμετρα.

Ώρα εκκίνησης 00.30.

Πραγματικός άθλος.

Ευχαριστούμε το λιμεναρχείο Σάμου για την υποστήριξη σε κάθε ιδέα και δράση του συλλόγου μας” αναφέρει σχετικά.

Φωτογραφίες: Νίκος Τσουμάκης

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!