Την Σάμο επισκέφτηκαν τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, και ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου, Χρήστος Ροϊλός.

Όπως αναφέρει ο διοικητής του νοσοκομείου Σάμου, Νίκος Στεφανής, “σκοπός της επίσκεψής τους ήταν καθαρά υπηρεσιακοί λόγοι που σχετίζονται με τη λειτουργία του ΕΚΑΒ, λειτουργία του Νοσηλευτικού μας Ιδρύματος και των Κέντρων Υγείας.

Τα θέματα πολλά, οι λύσεις που πρέπει να δοθούν πολλές, είμαστε σίγουροι ότι με την αμέριστη συμπαράστασή τους και τη βοήθεια της Ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και του τοπικού Βουλευτή θα δοθούν γρήγορα.

Κατά την εδώ παραμονή τους, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας στη θέση της μόνιμης Διευθύντριας Εσωτερικής Παθολογίας του Γ.Ν. Σάμου, κας Βασιλικής Βελώνη, στην οποία ευχόμαστε να συνεχίζει από τη νέα της θέση να προσφέρει τα μέγιστα όπως συνέχιζε κι έκανε και στο παρελθόν.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ και ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου επισκέφτηκαν και το Μουσείο Οίνου ΕΟΣΣ στο οποίο πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε από κοινού με τον Ερυθρό Σταυρό-Παράρτημα Σάμου“.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές αιμοδότες, τη Διοίκηση της ΕΟΣΣ για την παραχώρηση της αίθουσας αλλά και τον Ερυθρό Σταυρό για την πολύτιμη συνεργασία του.

Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε, θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε δράσεις με στόχο οι πολίτες του νησιού μας να έχουν περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες“, καταλήγει ο διοικητής του νοσοκομείου Σάμου, Νίκος Στεφανής.

Συνάντηση του δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ και τον διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά & Αιγαίου

Το χώρο στον οποίο φιλοξενούνται οι διασώστες του ΕΚΑΒ Σάμου επισκέφθηκε τη Δευτέρα ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου και τον διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά & Αιγαίου, Χρήστο Ροϊλό. Παρόντες ήταν επίσης, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου-Βορείου Αιγαίου και Κρήτης, υποστράτηγος Ιωάννης Σταμούλης και ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, Νίκος Στεφανής.

Στη συνάντηση επισημάνθηκαν και συζητήθηκαν οι μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν στη στελέχωση του Τμήματος ΕΚΑΒ στο νησί της Σάμου.

Ο δήμος Ανατολικής Σάμου στηρίζει και θα συνεχίζει να στηρίζει εμπράκτως το παράρτημα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας της Σάμου σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει” αναφέρουν οι υπεύθυνοι του δήμου στην σελίδα του στο facebook.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!