Φωτογραφία του 902.gr

Η Τοπική Οργάνωση Σάμου της ΚΝΕ διοργανώνει φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τον αγώνα δρόμου με σύνθημα “Πες ναι στη ζωή, όχι σε όλα τα ναρκωτικά”.

Ο αγώνας δρόμου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26/6 στην πόλη της Σάμου, με εκκίνηση και τερματισμό στην κεντρική πλατεία Πυθαγόρα.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι:

Πλατεία Πυθαγόρα – Μαλαγάρι – Πλατεία Πυθαγόρα.

Για τα παιδιά θα υπάρχει διαδρομή 1 km αλλά και για όσους το επιθυμούν εναλλακτική διαδρομή με εκκίνηση από το Μαλαγάρι.

Ώρα προσέλευσης για δήλωση συμμετοχών: από τις 16:30

Ώρα έναρξης αγώνα: 18:00

Η Τοπική Οργάνωση Σάμου της ΚΝΕ αναφέρει τα εξής για τα ναρκωτικά:

Εν μέσω πανδημίας φάνηκε ακόμα μια φορά το πώς αξιοποιούνται όλα τα ναρκωτικά, καταγράφοντας αύξηση της χρήσης με σοβαρές ενδείξεις συστηματοποίησής της.

Ο τρόπος αντιμετώπισης της πανδημίας με την αποθέωση της ατομικής ευθύνης, έκανε πιο εμφανή τα αδιέξοδα, ενέτεινε σε πλατιά λαϊκά στρώματα διεθνώς την αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα, ενώ η κοινωνική αποστασιοποίηση αύξησε τα αισθήματα εγκλωβισμού, μοναξιάς, δηλαδή παράγοντες που πυροδοτούν τη χρήση ναρκωτικών.

Αυτά σε συνδυασμό με τη χρόνια ενορχηστρωμένη προσπάθεια του συστήματος να αθωώσει τη χρήση ναρκωτικών, δημιούργησαν το έδαφος για μεγαλύτερη ζήτηση.

Σήμερα, που από παντού διαφημίζονται οι «ευεργετικές ιδιότητες» των ναρκωτικών και καλλιεργείται η ανοχή στη χρήση, σήμερα που υποστελεχώνονται δραματικά τα προγράμματα πρόληψης και θεραπείας, σήμερα που στήνονται χώροι «ανακύκλωσης των χρηστών», για να θριαμβεύσει η περιθωριοποίηση , η ΚΝΕ ανοίγει πλατιά τις θέσεις της και λέει ένα βροντερό ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά.

Η ΚΝΕ καλεί κάθε νέα και νέο να παλέψει ενάντια στην πολιτική που μας θέλει σύγχρονους σκλάβους, με θολωμένο μυαλό και σκυμμένο κεφάλι, ανήμπορους να αντισταθούμε στην θύελλα της πολιτικής που σαρώνει τη ζωή μας. Καλούμε τη νεολαία να γυρίσει την πλάτη στις σκοταδιστικές θέσεις που βαφτίζουν «θεραπεία» τη μαστούρα και «ελευθερία» τη σκλαβιά της εξάρτησης“.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!