Το Πανσαμιακό Σωματείο Ατόμων με αναπηρία και φίλων “Νίκος Μένεγας – Ο Ίκαρος” συνεχίζει την διάθεση ενός οχήματος ταξί διαμορφωμένου τύπου, εννέα θέσεων, για άτομα με αναπηρία, για άτομα με κινητικά προβλήματα και υπερήλικες που δεν μπορούν να μετακινηθούν από μόνοι τους στα Εμβολιαστικά Κέντρα του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου και του Κέντρου Υγείας Σάμου (πρώην ΙΚΑ).

Με τον τρόπο αυτό το σωματείο συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια για το εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού κατά του Covid-19.

Οι πολίτες που επιθυμούν και έχουν ανάγκη να μετακινηθούν με το συγκεκριμένο ταξί θα πρέπει να απευθύνονται στον οδηγό του οχήματος, Δημήτριο Κιάσσο, δυο μέρες νωρίτερα, στα τηλέφωνα 6909677900 και 6978947832.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Σάμου “ευχαριστεί ιδιαίτερα το Δ.Σ. του Σωματείου “Νίκος Μενέγας – Ο Ίκαρος” για την πολύτιμη αυτή προσπάθεια προς τον συνάνθρωπό τους“.

Για να κερδίσουμε αυτή τη μάχη, για να κερδίσουμε την “Ελευθερίας” μας, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί“, τονίζει ο διοικητής του νοσοκομείου, Νίκος Στεφανής.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!