Το 2ο θερινό προπονητικό πρόγραμμα της Βαλένθια – “Valencia CF Soccer Camp”, που διοργανώνεται  σε συνεργασία με τον Νέο Πανσαμιακό Α.Σ., θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σάμου από τις 9 έως τις 11 Ιουλίου.

Παρόντες και προσκεκλημένοι του σαμιώτικου συλλόγου θα είναι ο Vicente Roch, προπονητής της ομάδας U12 της Ακαδημίας της Valencia CF, ο οποίος θα είναι και ο υπεύθυνος του camp  αλλά και ο Mario Bonic, συντονιστής του προπονητικού προγράμματος της Valencia CF στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 694772909 και στο email: neospansamiakos@gmail.com.

Όπως αναφέρει στην σελίδα του στο facebook ο σαμιώτικος σύλλογος, “ο Νέος Πανσαμιακός Α.Σ. τα τελευταία 2 χρόνια συνεργάζεται με την Valencia C.F., έναν από τους πιο επιτυχημένους και μεγαλύτερους συλλόγους στο ισπανικό ποδόσφαιρο και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Ισπανικός σύλλογος έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη για την δημιουργία μέσα από την Ακαδημία του, νεαρών ταλαντούχων παγκόσμιας κλάσης.

Μέσα από αυτήν την συνεργασία αποσκοπούμε στην καλύτερη εκπαίδευση των αθλητών μας, ακολουθώντας την μεθοδολογία προπόνησης της Ισπανικής ομάδας, καθώς και την συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη της δικής μας ομάδας και του ποδοσφαίρου της ευρύτερης περιοχής“.

 

Tα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar της Aegean!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!