Πορεία και συλλαλητήριο κατά του νέου εργασιακού νομοσχεδίου διοργάνωσε την Παρασκευή το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της ΑΔΕΔΥ στο νησί, “το συλλαλητήριο ξεκίνησε στο Εργατικό Κέντρο Σάμου και στην συνέχεια με συνθήματα , όπως “Κάτω τα χέρια από το 8ωρο, δεν είναι για παζάρια και για διάλογο” και “Λάστιχο ωράριο-λάστιχο ζωή, οργανώσου τώρα για την ανατροπή”, ακολούθησε πορεία στην παραλιακή λεωφόρο και κατέληξε στην πλατεία Πυθαγόρα.

Την κεντρική ομιλία έκανε το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ, Χρήστος Πανούσος, όπου πριν την ομιλία έκανε δήλωση-καταδίκη του κράτους του Ισραήλ που για ακόμη μια φορά με την ανοχή των ΗΠΑ και της ΕΕ εξαπέλυσε αεροπορικές επιδρομές και βομβαρδισμούς στην πολύπαθη Παλαιστίνη με δεκάδες θύματα, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά.

Τέλος κάλεσε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία και όλους τους εργαζόμενους τις επόμενες ημέρες να απευθυνθούν σε όλο το λαό, άνθρωπο τον άνθρωπο, στους εργαζόμενους, στην νεολαία, στους άνεργους, στις γυναίκες και στους συνταξιούχους και να παλέψουν για την επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας, που οργανώνουν τα συνδικάτα στις 3 Ιουνίου.

Η απεργιακή συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 10:00 πμ στο Εργατικό Κέντρο Σάμου“.

Δείτε φωτογραφίες από το συλλαλητήριο της Παρασκευής στην πόλη της Σάμου:

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!