Με δύο πτήσεις, μία από Βέλγιο και μία από Ολλανδία, άνοιξε το πρωί της Πέμπτης και επίσημα η τουριστική σεζόν στο αεροδρόμιο της Σάμου.

Ποδαρικό έκανε στις 10:25 το αεροσκάφος τύπου Boeing 737-800 με τίτλο “Hapiness” της TUI Airlines Belgium, που εκτέλεσε την πτήση TB2401 από Βρυξέλλες.

Το αεροπλάνο αυτό μετέφερε τους 26 πρώτους Βέλγους τουρίστες για φέτος στο νησί του Πυθαγόρα.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 11:15, προσγειώθηκε το αεροσκάφος τύπου Boeing 737-800 της ολλανδικής Transavia, που εκτέλεσε την πτήση HV5695 από το Άμστερνταμ και μετέφερε 90 τουρίστες στο νησί.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου υποδέχθηκε τους πρώτους φετινούς τουρίστες από το Βέλγιο και την Ολλανδία, παρουσία της αντιδημάρχου Τουρισμού- Πολιτισμού, Δέσποινας Κάιλα, και του συμβούλου σε θέματα τουρισμού, Γιώργου Χατζημιχάλη, με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου “Λυκούργος”.

Τα μπουκαλάκια κρασιού που προσφέρθηκαν ήταν ευγενική χορηγία του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου και οι ορχιδέες ευγενική χορηγία του παραγώγου, Μανώλη Γαρουφαλή.

Ο δήμος “ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και εύχεται μια καλή τουριστική σεζόν σε όλο το νησί“.

Δείτε τις φωτογραφίες του δήμου Ανατολικής Σάμου από την υποδοχή των τουριστών:

Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Λεκιώτη και του Νίκου Αγγελή με τις αφίξεις τουριστικών πτήσεων από Βέλγιο και Ολλανδία σήμερα στο αεροδρόμιο “Αρίσταρχος ο Σάμιος”:

Φωτογραφία του Δημήτρη Λεκιώτη

Φωτογραφίες του Νίκου Αγγελή

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από τις αφίξεις των δύο αεροσκαφών με τους τουρίστες από Βέλγιο και Ολλανδία σήμερα στο αεροδρόμιο “Αρίσταρχος ο Σάμιος”:

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!