Αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail καταγράφει τη Σάμο και 5 νησιά των Δωδεκανήσων ως τους 6 άγνωστους «παραδείσους» του Αιγαίου οι οποίοι προσφέρονται για ασφαλείς διακοπές, μακριά από τη μαζικότητα και την κοσμοσυρροή.

Στο αφιέρωμα, που εντάσσεται στο επιτυχημένο πρόγραμμα προβολής του Γραφείου ΕΟΤ Μ. Βρετανίας, οι προτεινόμενοι προορισμοί είναι εκτός από τη Σάμο, η Κάρπαθος, η Πάτμος, η Κάλυμνος, η Λέρος και οι Λειψοί.

Η Σάμος χαρακτηρίζεται ως “εκπληκτική“, “ένα νησί όμορφο σαν καρτ-ποστάλ, που φιλοξενεί βουνά και πευκοδάση, ιστορία και πολιτισμό, καθώς και παραλίες και παραδοσιακή κουζίνα“.

Οι συντάκτες του ρεπορτάζ προτείνoυν στους αναγνώστες της μεγάλης βρετανικής εφημερίδας να επισκεφτούν, μεταξύ άλλων, το Άνω Βαθύ, το Πυθαγόρειο, το Κοκκάρι, το Ευπαλίνειο Όρυγμα και το Αρχαιολογικό Μουσείο Βαθέος για να θαυμάσουν τον πελώριο Κούρο, παραλίες όπως η Κέρβελη, η Τσαμαδού, η Μυκάλη, τα Λεμονάκια, ενώ αναφορά γίνεται και στο υπέροχο γλυκό Μοσχάτο για το οποίο φημίζεται το νησί του Πυθαγόρα.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπο από το δημοσίευμα της διαδικτυακής έκδοσης της εφημερίδας Daily Mail:

Πηγή/Source : DailyMail.co.uk

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!