Φωτογραφία από την πρόσφατη συναυλία "Η Μικρασία και το Αιγαίο της καρδιάς μας"

Να ευχαριστήσει τους συντελεστές της “επιτυχημένης και ασφαλούς” διεξαγωγής των πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο νησί επιθυμεί ο δήμος Ανατολικής Σάμου, , μετά και την απόφαση που έλαβε για ακύρωση των εκδηλώσεων του Αυγούστου στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19.

Ειδικότερα, ευχαριστεί:

Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τη Γενική Γραμματεία του υπουργείου και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού για την παραχώρηση της αιγίδας τους στο Φεστιβάλ “Ηραία- Πυθαγόρεια” και στη διοργάνωση “Σαμία 2020”.

Το Επιμελητήριο Σάμου και την Ένωση Ξενοδόχων Σάμου για την υποστήριξή τους στο Φεστιβάλ “Ηραία- Πυθαγόρεια”.

Τους ΜΕΓΑ χορηγούς του Φεστιβάλ Aegean Airlines, Blue Star Ferries και Hotel Glikorisa Beach.

Tους επίσης πολύ σημαντικούς χορηγούς για τη συνεισφορά τους στη διαμονή των επιστημόνων και καλλιτεχνών: τον Μάνο Βαλή (Lithos Hotel), τον Δημήτρη Χριστινίδη (ξενοδοχείο Samos Bay), τον Βασίλη Λουίζο (ξενοδοχείο Samos Hotel), τον Νίκο Αθανασίου (Proteas Blu Resort) και τον Στέφανο Βασιλείου (ξενοδοχείο Kerveli Village).

Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή, η πραγματοποίηση των εκδηλώσεων δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τη δυναμική υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου “Ο Λυκούργος” (για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Πυθαγόρειο) και της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου (για την εκδήλωση “Μικρά Ασία και Αιγαίο της Καρδιάς μας”).

Ο δήμος ευχαριστεί επίσης την Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου για τη διοργάνωση του 9ου κατά σειρά Φεστιβάλ SIMF (Summer Island Movie Festival), καθώς και για το πλούσιο πρόγραμμα που παρουσίασε φέτος με τη συμμετοχή της Μουσικής Παρέας Σάμου, τον Σύλλογο Μουσικής & Πολιτιστικής Δημιουργίας “Ηδύλη” και το σχήμα “Ζβούρες”.

Ομοίως, την Ποδηλατική Λέσχη Σάμου για τη διοργάνωση του 1ου Ireon Bike Challenge και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Σάμου για τη συμμετοχή της στη διοργάνωση.

“Ευχαριστούμε επίσης τις εταιρείες παραγωγής Dinamiki Promotion, Παιδική σκηνή «Χριστόπουλου», Όψεις Πολιτισμού και τον Θίασο «Μαγικές Σβούρες» και ιδιαίτερα την κα Δόμνα Ζαφειροπούλου, που, κάτω από τις φετινές αντίξοες συνθήκες, πραγματοποίησαν τις θεατρικές τους παραστάσεις στη Σάμο, εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Ηραία- Πυθαγόρεια».

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον Χορευτικό Όμιλο Σάμου, για την άψογη διοργάνωση της συναυλίας της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα τοπικά Μ.Μ.Ε. για την προβολή και διαφήμιση των εκδηλώσεων.

Η συνεργασία όλων μας και η συμμόρφωση των φορέων και των δημοτών με τα μέτρα που είχε αναγγείλει το υπουργείο Πολιτισμού για την ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων έφερε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο μας.

Μένουμε αισιόδοξοι, ενωμένοι και ασφαλείς!” αναφέρει ο δήμος Ανατολικής Σάμου.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!