Σε νέα τουριστική καμπάνια του ΕΟΤ θα συμμετάσχει η Σάμος.

Η καμπάνια συνδυάζει τα ξεχωριστά αφηγήματα των νησιών, με 5 περιοχές βιωματικής τουριστικής εμπειρίας και επιδιώκει την ανάδειξη της πολυμορφίας, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην εμπειρία.

Το κάθε νησί έχει να προσφέρει ένα μεγάλο πλούτο διαφορετικών προτάσεων και επιλογών, που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις θεματικές περιοχές που αφορούν σε ένα σύγχρονο ταξιδιώτη. Η μοναδικότητα αυτή είναι που προσελκύει τον ταξιδιώτη και τον κάνει να θέλει να επισκεφτεί αυτά τα νησιά.

Κάθε νησί είναι και ένα ιδιαίτερο, μοναδικό αφήγημα. Η Σάμος συνδέεται με τη φύση και με το φως, η Λέσβος με την παράδοση, η Χίος με την εξερεύνηση, η Κως με την ιστορία και η Λέρος με το απέραντο γαλάζιο.

Η επικοινωνία της καμπάνιας του ΕΟΤ στοχεύει στην ενίσχυση της εικόνας των νησιών αυτών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Την παρουσίαση γνωριμίας με την καμπάνια, της οποίας η επικοινωνία – ύψους 2 εκατ. ευρώ – θα χρηματοδοτηθεί από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, για τα νησιά της Σάμου, της Κω, της Χίου, της Λέρου και της Λέσβου παρακολούθησαν την Πέμπτη οι υπουργοί μετανάστευσης και ασύλου, Νότης Μηταράκης και τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, παρουσία της προέδρου του ΕΟΤ, Άντζελας Γκερέκου, και του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ, Δημήτρη Φραγκάκη, ενώ την παρουσίαση παρακολούθησε από το νησί της Λέρου και ο υφυπουργός Τουρισμού,  Μάνος Kόνσολας.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν με τηλεδιάσκεψη και οι δήμαρχοι των πέντε νησιών.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!