Σοβαρότατο καρδιακό επεισόδιο, από το οποίο κινδύνεψε και η ζωή του, υπέστη την Τρίτη ο διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου και Ικαρίας και του Κέντρου Υγείας Ικαρίας, Νίκος Στεφανής.

Σώθηκε από την έγκαιρη αντιμετώπιση του αιφνίδιου αυτού προβλήματος και την άμεση φροντίδα του από τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Σάμου.

Αυθημερόν μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας (φωτογραφία) κι από κει στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, στη Χειρουργική Κλινική.

Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες, οι χθεσινές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν επιβεβαίωσαν τους φόβους για διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής.

Πλέον ο κ. Στεφανής θα υποβληθεί σε στεφανιογραφία, προκειμένου να γίνει ακριβής διάγνωση, να απεικονιστεί η μορφή του καρδιακού προβλήματος κι από κει και πέρα να δρομολογηθεί η αποκατάστασή του, ενδεχομένως και με χειρουργική επέμβαση.

Σε κάθε περίπτωση, από την πρώτη στιγμή ο διοικητής των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων του Νομού, γνωστός επιχειρηματίας και πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ έγινε από την πρώτη στιγμή αποδέκτης εκατοντάδων ευχετηρίων μηνυμάτων.

Και ο ίδιος έσπευσε μέσα από τη σελίδα του να καθησυχάσει!

“Θα τα καταφέρω! Ευχαριστώ όλο το προσωπικό του Γ.Ν.Σάμου και όλους τους φίλους που ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για την κατάσταση της υγείας μου.

Σας αγαπώ όλους!

Σύντομα θα είμαι ξανά στο αγαπημένο μου νησί!”.

Περαστικά και ευχές για ταχεία ανάρρωση και από το Samos Voice!

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!