Φωτογραφία του 902.gr

Αγώνα δρόμου με σύνθημα “Ψάξε την πραγματική ουσία, πες ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά” διοργάνωσε η Τ.Ο Σάμου της ΚΝΕ το Σάββατο στην πόλη της Σάμου.

Η διοργάνωσε ξεκίνησε με ομιλία από την Μαρία Βουλαρίνου, γραμματέα του Τ.Σ .Σάμου της ΚΝΕ, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι “η φετινή Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς η πανδημία του κορονοϊού έφερε στο προσκήνιο με εκκωφαντικό τρόπο τα αδιέξοδα και τη βαρβαρότητα του καπιταλισμού, του συστήματος της αδικίας και εκμετάλλευσης, που παράγει, διαφημίζει και προσφέρει απλόχερα ναρκωτικές ουσίες, προκειμένου να “ναρκώνει” τη σκέψη, να “καταστέλλει” το μυαλό και τη ζωή”.

Πρόσθεσε ότι “η ΚΝΕ καλεί τη νεολαία να παλέψει ενάντια στην πολιτική που θέλει τους νέους και τις νέες με “θολωμένο μυαλό” και σκυμμένο κεφάλι! Από κοινού να παλεύουμε για να γινόμαστε άνθρωποι πολύπλευροι, με πρόσβαση και πραγματικό δικαίωμα στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό. Με ουσιαστικές και ειλικρινείς ανθρώπινες σχέσεις που δεν τις τσακίζουν οι δυσκολίες, τα εμπόδια, η ανασφάλεια. Χωρίς όλα εκείνα που οδηγούν έναν άνθρωπο να ψάξει εκεί την παρηγοριά του, αλλά με όλα αυτά που τον εμπνέουν με καθαρό μυαλό να συνεχίζει μπροστά”.

Στο χώρο κυκλοφόρησε σχετικό ερωτηματολόγιο, υπήρχαν η ανακοίνωση της ΚΝΕ και η μπροσούρα της Επιτροπής Κατά των Ναρκωτικών.

Οι διαδρομές που πραγματοποιήθηκαν ήταν 2,5 χλμ. και 5 χλμ., ενώ για τους μικρότερους υπήρχε διαδρομή 1 χλμ.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, ενώ στους 3 πρώτους κάθε διαδρομής δόθηκαν και βιβλία της “Σύγχρονης Εποχής” ως βραβείο.

Δείτε φωτογραφίες του 902.gr από τον αγώνα δρόμου:

Πηγή: 902.gr

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!