Η Τομεακή Οργάνωση Σάμου της ΚΝΕ διοργανώνει το Σάββατο 27 Ιουνίου στην πόλη της Σάμου αγώνα δρόμου ενάντια στα ναρκωτικά.

Τα στοιχεία του αγώνα δρόμου είναι:

Εκκίνηση και τερματισμός: Πλατεία Πυθαγόρα

Διαδρομή: Πλατεία Πυθαγόρα – Μαλαγάρι – Πλατεία Πυθαγόρα

Δηλώσεις συμμετοχής: Στο τηλέφωνο 6977175256 και τη μέρα του αγώνα στην Πλατεία Πυθαγόρα από τις 17:00

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:00

Για τα παιδιά η αφετηρία θα είναι στο Μαλαγάρι.

Η Τ.Ο. Σάμου της ΚΝΕ αναφέρει ότι “καλεί τη νεολαία, τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και ομάδες του νησιού να συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου που διοργανώνει κάνοντας πράξη το σύνθημα “ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ”.

Οι υπεύθυνοι της ΚΝΕ στο νησί προσθέτουν επίσης τα εξής:

Εν μέσω πανδημίας φάνηκε ακόμα μια φορά το πώς αξιοποιούνται όλα τα ναρκωτικά, καταγράφοντας αύξηση της χρήσης με σοβαρές ενδείξεις συστηματοποίησής της. Ο τρόπος αντιμετώπισης της πανδημίας με την αποθέωση της ατομικής ευθύνης, έκανε πιο εμφανή τα αδιέξοδα, ενέτεινε σε πλατιά λαϊκά στρώματα διεθνώς την αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα, ενώ η κοινωνική αποστασιοποίηση αύξησε τα αισθήματα εγκλωβισμού, μοναξιάς, δηλαδή παράγοντες που πυροδοτούν τη χρήση ναρκωτικών. Αυτά, σε συνδυασμό με τη χρόνια ενορχηστρωμένη προσπάθεια του συστήματος να αθωώσει τη χρήση ναρκωτικών, δημιούργησαν το έδαφος για μεγαλύτερη ζήτηση.

Σήμερα, που από παντού διαφημίζονται οι «ευεργετικές ιδιότητες» των ναρκωτικών και καλλιεργείται η ανοχή στη χρήση, που υποστελεχώνονται δραματικά τα προγράμματα πρόληψης και θεραπείας, σήμερα που στήνονται χώροι «ανακύκλωσης των χρηστών» για να θριαμβεύσει η περιθωριοποίηση, η ΚΝΕ ανοίγει πλατιά τις θέσεις της και λέει ένα βροντερό ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά.

Η ΚΝΕ καλεί κάθε νέα και νέο να παλέψει ενάντια στην πολιτική που μας θέλει σύγχρονους σκλάβους, με θολωμένο μυαλό και σκυμμένο κεφάλι, ανήμπορους να αντισταθούμε στην θύελλα της πολιτικής που σαρώνει τη ζωή μας. Καλούμε τη νεολαία να γυρίσει την πλάτη στις σκοταδιστικές θέσεις που βαφτίζουν «θεραπεία» τη μαστούρα και «ελευθερία» τη σκλαβιά της εξάρτησης.

“Τίποτα πιο ωραίο, τίποτα πιο αληθινό από τη ζωή δεν είναι…”

Ναζίμ Χικμέτ”

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!