Ξεκίνησε η διαδικασία για τη δήλωση καταλυμάτων στο πρόγραμμα “Τουρισμός Για Όλους”, το νέο πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού που υλοποιεί το αρμόδιο υπουργείο.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των παρόχων, δηλαδή των καταλυμάτων που δύνανται να προσφέρουν διαμονή σε φυσικά πρόσωπα και τις οικογένειές τους, υποβάλλονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Υπουργείου Τουρισμού www.tourism4all.gov.gr μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης έως τις 23 Ιουνίου 2020.

Το πρόγραμμα “Τουρισμός Για Όλους”, προϋπολογισμού 30.000.000 ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους.

Μέσω του προγράμματος επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι προσφέροντας ειδικές τιμές.

Σημειώνεται πως η πλατφόρμα www.tourism4all.gov.gr αναπτύχθηκε από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού.

Το πρόγραμμα “Τουρισμός Για Όλους” υπολογίζεται ότι θα προσφέρει περίπου 1 εκατομμύριο διανυκτερεύσεις.

Με αυτόν τον τρόπο το Υπουργείο Τουρισμού στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό τουρισμό και στοχεύει μέσω του προγράμματος στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, στην ενίσχυση των τουριστικών ροών και στην επιδότηση της διαμονής σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι, προσφέροντας ειδικές τιμές.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των δικαιούχων για διακοπές με το πρόγραμμα “Τουρισμός Για Όλους” αναμένεται να ξεκινήσουν στις 29 Ιουνίου.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!