Μορφή αρχίζει να παίρνει το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Ποτοκάκι του Πυθαγορείου της Σάμου, όπου οι οικοδομικές εργασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη!

Το management έχει αναλάβει ο Όμιλος Doryssa Hotels & Resorts, που, με budget μεγαλύτερο από τα συνηθισμένα για το νησί, μια επένδυση που αναμένεται να ξεπεράσει τα 15.000.000 ευρώ, φιλοδοξεί το νέο αυτό πολυτελές τουριστικό κατάλυμα να ξεχωρίσει όχι μόνο για τα δεδομένα της Σάμου, αλλά και γενικότερα, με τη luxury υπηρεσία του και τις παροχές του.

Η νέα αυτή ξενοδοχειακή μονάδα στήνεται σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 15.326 τ.μ. Το συνολικό εμβαδόν του κτηρίου της θα είναι 6.580 τ.μ. και υπολογίζεται να είναι έτοιμη να λειτουργήσει τον Ιούνιο του 2021.

Η εκπόνηση της μελέτης έγινε από το αρχιτεκτονικό γραφείο “Block 722”, που το 2019 απέσπασε το πρώτο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό αρχιτεκτονικής.

Μπορεί το όνομά της προς το παρόν να μην έχει έχει ανακοινωθεί, το σίγουρο πάντως είναι πως είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών:

Σε δυναμικότητα θα φθάνει τα 131 δωμάτια-πολυτελείς σουίτες και σε κλίνες τις 319.

Το έργο περιλαμβάνει 10 πισίνες συνολικής επιφάνειας 2.815 τ.μ., suites δωμάτια με ιδιωτικές πισίνες μπροστά τους, αλλά και 95 σουίτες με κοινόχρηστη πισίνα.

Το νέο ξενοδοχείο ***** θα έχει επίσης:

  • Δύο εστιατόρια, ένα κεντρικό κι ένα a la carte
  • Bar
  • Personalized service – Butler που θα εξυπηρετούν
  • Ένα μεγάλο, επιφάνειας 600 τ.μ., health & spa center
  • Ένα μεγάλο γυμναστήριο κλπ.

Δείτε σε φωτορεαλιστική απεικόνιση και άλλες εντυπωσιακές εικόνες από τους χώρους τού υπό κατασκευή πεντάστερου ξενοδοχείου της Σάμου!

Στην υπό ανέγερση ξενοδοχειακή μονάδα ξεναγήθηκε προ ημερών ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, που ενημερώθηκε σχετικά από τον υπεύθυνο για την εξέλιξη του έργου μηχανικό της εταιρείας ΜΠΑΛΛΙΑΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. και τον επικεφαλής του Ομίλου Doryssa Hotels & Resorts, Μάνο Βαλή.

Δείτε και σε βίντεο πώς είναι στην παρούσα φάση το υπό κατασκευή νέο, 5* ξενοδοχείο της Σάμου!

Ευχαριστούμε τον Όμιλο Doryssa Hotels & Resorts για την παραχώρηση των φωτογραφιών και των βίντεο, προς δημοσίευσή τους στο samosvoice.gr!

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!