Την εξέλιξη των κρουσμάτων του κορωνοϊού στις Π.Ε. Σάμου, Λέσβου, Χίου, όπως και τον απολογισμό των αστυνομικών ελέγχων κατά την περίοδο εφαρμογής του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών (23/3-3/5/2020), για την πρόληψη διασποράς του ιού, παρουσίασε τη Δευτέρα στο Αστυνομικό Μέγαρο Μυτιλήνης, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Βορείου Αιγαίου, υποστράτηγος Ελευθέριος Ντουρουντούς.

Στην περιοχή ευθύνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου (Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι) ελέγχθηκαν 8 ύποπτα κρούσματα, εκ των οποίων μόνο ένα, στην Ικαρία, βρέθηκε θετικό, όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα:

Στο ίδιο χρονικό διάστημα, σε ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο έγιναν 176.681 έλεγχοι και 27.055 αποτροπές μη σύννομης εξόδου αλλοδαπών από τα ΚΥΤ, ενώ βεβαιώθηκαν 1.477 παραβάσεις κι επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.

Αναλυτικά στοιχεία παρουσιάζονται στον επόμενο πίνακα:

Δείτε απόσπασμα της παρουσίασης με περισσότερα στοιχεία για τα κρούσματα κορωνοϊού στις Π.Ε Σάμου, Λέσβου και Χίου και τους ελέγχους κυκλοφορίας που πραγματοποιήθηκαν σε αυτές τις περιοχές:

Κατεβάστε ή δείτε σε πλήρη οθόνη την παραπάνω παρουσίαση.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!