fbpx

Συλλήψεις για ναρκωτικά και κροτίδες στη Σάμο!

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν την Παρασκευή στη Σάμο, σε δύο διαφορετικά περιστατικά.

Στο πρώτο περιστατικό, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου συνέλαβαν ένα άνδρα ηλικίας 29 ετών, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο του 29χρονου βρέθηκαν, ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, βάρους 29 περίπου γραμμαρίων, δύο θρυμματοποιητές και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, που όπως εξακριβώθηκε ανήκαν στην κατοχή του συλληφθέντα.

Τα παραπάνω αντικείμενα και η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Στο δεύτερο περιστατικό, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, συνέλαβαν δύο άνδρες ηλικίας 27 και 31 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για παραβάσεις των νόμων για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τα βεγγαλικά.

Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και μία γυναίκα ηλικίας 21 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν, στην κατοχή του 27χρονου ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης (χασίς) βάρους 1,3 γραμμαρίων και στην κατοχή του 31χρονου σουγιάς, με λάμα μήκους 8,5 εκατοστών. Επίσης, στο όχημα βρέθηκε και πλαστικός τρίφτης που άνηκε στον 27χρονο.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 31χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν 55 κροτίδες, καθώς και μεταλλικό κουτί που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό.

Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκαν επίσης σε χώρο της εν λόγω οικίας, γυάλινο δοχείο που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 11,5 γραμμαρίων και τρεις μεταλλικοί θρυμματοποιητές, τα οποία όπως εξακριβώθηκε άνηκαν στην 21χρονη.

Τα παραπάνω αντικείμενα, οι κροτίδες και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!