Ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες στο νέο Δημοτικό Κατάστημα Πυθαγορείου οι ετοιμασίες του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη διοργάνωση της διήμερης εκπαιδευτικής εκδήλωσης, «Σχολείο Τουρισμού OnTour (Σ.Τ.Ο.Τ.)» στις 11-12/5.

Συγκεκριμένα, τη Σάμο επισκέφτηκαν η Διευθύντρια Εκπαίδευσης του ΙΝSETE, Λία Ζαμπέτογλου και ο Training Executive Project Manager του Σ.Τ.Ο.Τ., Μάρκος Αφεντάκης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί γνωριμία με την τοπική ομάδα διοργάνωσης της Σάμου, ενημέρωση για τη διαδικασία διοργάνωσης, τη φιλοσοφία και τους στόχους των Σ.Τ.Ο.Τ. καθώς και να γίνει η πρώτη καταγραφή της επιθυμητής ατζέντας θεματολογιών για τους επαγγελματίες της Σάμου.

 

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour θα φιλοξενηθεί στο Νέο Δημοτικό Κατάστημα Πυθαγορείου στη Σάμο στις 11 και 12 Μαΐου.

Στόχος του Σ.Τ.Ο.Τ, είναι να προσφέρει σύγχρονες γνώσεις, δεξιότητες, κίνητρα και έμπνευση στους επαγγελματίες των προορισμών που ταξιδεύει, οι οποίοι κατά κύριο λόγο, είναι οι αναπτυσσόμενες τουριστικές περιοχές.

Η διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour βασίζεται στις συνέργειες των τοπικών κοινωνιών και αναδεικνύει την ανάγκη της συνεργασίας μεταξύ όλων των παροχών της τουριστικής εμπειρίας του επισκέπτη, δίνοντας με αυτό τον τρόπο ένα μήνυμα αναφορικά με την πολυσύνθετη διάσταση του τουριστικού προϊόντος και την κρισιμότητα της λειτουργίας ενός τουριστικού προορισμού.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Σχολείο Τουρισμού OnTour.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!