fbpx

Γ. Στάντζος: “Το ΚΥΤ της ντροπής θα κλείσει, θα πάρω πάνω μου την ευθύνη”

Ανέβασε στα ύψη τους τόνους ο Γιώργος Στάντζος, στην ομιλία του στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου, το βράδυ της Παρασκευής (φωτογραφία).

“Εγώ θα μείνω αταλάντευτος στο διεκδικητικό πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου μας. Το ΚΥΤ της ντροπής θα κλείσει, είτε τους αρέσει, είτε όχι, και θα πάρω πάνω μου την ευθύνη. Η πρωτεύουσα του νησιού θα απαλλαγεί” τόνισε, χτυπώντας συχνά δυνατά το χέρι του στο τραπέζι. Ωστόσο, ο δήμαρχος ξεκαθάρισε πως “το «κανένα ΚΥΤ» δεν θα ακουστεί από το στόμα μου – κι ας μη μου ξαναμιλήσει ποτέ κανείς. ΚΥΤ πρέπει να υπάρχει, αλλά μικρής παραμονής, 1.500 ατόμων στη Ζερβού, αυτό που είχε προγραμματιστεί  – το μέρος δεν αλλάζει. Ζητάμε και την άρση των επιτάξεων” επανέλαβε εμφατικά.

“Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές. Εγώ παίρνω την ευθύνη πάνω μου. Δεν αποκρύπτω τίποτα από κανέναν.

Από το 2015 αυτός ο τόπος έχει περάσει μεγάλα δεινά, πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσει να λυτρώνεται.

Μπορεί να κάνω λάθη, αλλά τον αγώνα τον δίνω. Εγώ μπαχαλάκιας δήμαρχος δεν είμαι, να κυνηγάω κόσμο σε στρατόπεδα” ανέφερε ο κ. Στάντζος, εκφράζοντας την αντίθεσή του στις αντιδράσεις για την -ακυρωθείσα τελικά – επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Σάμο.

“Πρέπει να συμπεριφερθούμε υπεύθυνα – εγώ ποτέ δεν έβρισα ούτε τον Μητσοτάκη, ούτε τον Τσίπρα. Οι ώρες είναι κρίσιμες, εύχομαι να μην γίνουν ακόμα πιο κρίσιμες” είπε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου.

Φωτογραφίες: Νίκος Δραπανιώτης

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!